Garm Støylen

Garm Støylen

Garm Stoylen Stor

Høyde: 188 cm
Vekt: 105 kg
Hjemsted: Holmlia, Oslo
Titler: Norsk mester i tag team 2012, Norgesmester fra 10.11 2012 (den eneste til å holde begge norgesmestertitlene samtidig).
Signaturgrep: Nidhogg (Hangman Lariat), Englemakeren (Chokeslam) Tyrs bane (trippelsuplex)

Garm er allment ansett som den mest utspekulerte, amoralske og brutale mannen i NWF. Likevel er det noe ved ham som trekker folk til ham – som møll mot lyset – for han viser seg sjelden alene. Allerede i NWFs tidlige dager samlet han sin såkalte «hird» om seg, og han har gjennom året hatt ulike allierte rundt seg i skiftende roller basert på gjeld, tjenester og avtaler.

2012 var året Støylen tok det definitive steget opp i toppsjiktet i norsk wrestling. Året begynte med at han og «Slegga» kapret NM-trofeet i tagwrestling, og i november vant Garm norgesmesterbeltet fra Grom Gravalid – en av bare tre wrestlere som har holdt begge titlene, og den første som holdt begge samtidig.

Ukonvesjonelle taktikker, utspekulert psykologisk spill og regelrett ulovlige metoder er de blankeste våpnene i Garms arsenale. Er noen trygge for mannen som i en årrekke kalte seg norsk wrestlings ukronede konge, og nå har tatt kronen med makt?

Se Garm Støylen vs Bjørn Sem i kamp om Norgesmestertittelen på Ragnarok.

Se Garm Støylen vs Hannibal i kamp om Norgesmestertittelen på Kongen på Haugen

Se Garm Støylen & Slegga vs Daniel Sebastian & Erik Isaksen fra Stormvarsel

Video med Garm Støylen

Artikler om Garm Støylen