Stormvarsel 2013-02-03

Stormvarsel-header

NWF utlyser Stormvarsel i Oslo sentrum!

Det nok en gang er duket for et 2 timers spektakulært show i Oslo sentrum!
Dette blir garantert spennende, og vi er forberedt på EM kamp hvor UEWA tittelen står på spill når Adrian Storm utfordrer regjerende mester «the Italian Pirate» Doblone!

Annonserte kamper

StormVSDoblone

Nord møter Sør! Sjark møter skute!

Vil Adrian Storm ha mest vind i seilet når to kulturer krasjer i kamp for å kalle seg UEWA Cruiserweight Champion?

Kamper som dette er tradisjonelle publikumsfavoritter da de holder høyt tempo og risikerer liv og helse for seier. Ikke så rart når vinneren sitter igjen med et belte som bevis på at han er Europas aller beste cruiserweight wrestler!
Daniel Erik vs Garm Slegga copy

Dobbel trøbbel! Mestere møtes til kamp!

«Ikonet» Erik Isaksen og «Idolet» Daniel Sebastian ble nylig kronet som norgesmestere i tag-team wrestling, og det betyr at de har noe å forsvare!
NWF Tag-team frigjøres og tittelen settes på spill i den årlige turneringen hver januar. Det betyr at regjerende mestere kan miste tittelen uten å engang være med i finalen!
Fjorårets vinnere, Garm Støylen og Stig «Slegga» Mortensen har derfor ikke reelt tapt for årets mestere, og NWF gir dem nå en mulighet til å forsvare æren og samtidig gi publikum et fantastisk oppgjør! «Slegga» var ikke å finne når teamet skulle stille opp i turneringen. Spekulasjonene står mellom at «Slegga» dolket Garm i ryggen for å få kamp om beltet Garm bærer, eller om Raptors (Geist og William) saboterte dem begge. Kjenner vi alle involverte i denne kampen rett, så vil de nok gjøre hva som helst for å bevise hvem som er det beste tag-teamet i NWF. Gå ikke glipp av denne kampen som garantert blir noe utenom det vanlige!

MinavsPenelope

Damer viser muskler

På Stormvarsel 2. mars i Bul salen er det  etter forhandlinger gjort kjent at Miss Mina skal møte Lady Penelope! Begge utøverne har møttes tidligere i England, hvor Mina dessverre fikk revet av en muskel i benet. Hun har noe uoppgjort med Penelope, og tar ikke tapet i England så lett. Mina har sagt til oss at hun ligger i hardtrening før oppgjøret,  og vil bevise ovenfor seg selv og publikum at tapet bare var en tilfeldighet.

Lady Penelope har ikke vært en aktiv utøver så lenge, men hun har masse erfaring og gode trenere. Blant hennes trenere finner vi navn som Sweet Saraya Knight! Sweet Saraya har ved flere anledninger vært hos oss, og gjort seg godt bemerket. Kjenner vi britene rett, ville de nok ikke ha sendt Lady Penelope til Norge dersom hun ikke var klar for det. Med bakgrunnen hennes kan dette fort bli en stor utfordring for Miss Mina!

Sist det var damer innvolvert i en kamp i NWF var på Heteslag 2013, da Miss Mina og «Ikonet» Erik Isaksen møtte Jewel Jensen og «Idolet» Daniel Sebastian! På Stormvarsel får vi se to damer som virkelig kan slå tilbake, og som lover å bevise at damene er minst like gode som gutta.
SersjantVold Asgeir

En Vold(elig) affære…

På NM i tag-team ble det gjort kjent at Asgeir har skaffet seg en god allianse i WilliamSamhain og Geist, som kaller seg Inkognito. De har sett seg lei av NWF’s «elitistiske holdninger», og dette var en av grunnene til at de angrep Knoke på NM i tag-team. Siden Sersjant Vold ikke tar det så lett at Inkognito tok ut tag-team partneren hans, har Vold derfor sendt inn et krav til NWF om å få møte Asgeir. NWF ser ingen problem med å la denne konflikten eskalere offentlig da det kun kan føre til en serie kamper til publikums forlystelse. Første sjanse til oppgjør vil skje på Stormvarsel hvor Sersjant Vold og Asgeir får møtes en mot en i det som kan beskrives som et hatoppgjør!

brevet fra Inkognito står det at Knoke og Sersjant Vold sammen blir «Krykkekameratene», men ikke vil si hvorfor. Uansett kommer vi til å få se to bitre rivaler brake sammen på Stormvarsel, i en garantert Vold(elig) affære!
HannibalBjornGro

En stor Stormvarsel…

Håvard «Hannibal» Ryan, som hadde blitt lovet en kamp mot Garm Støylen, var lite fornøyd da han fikk vite at han måtte gå igjennom en førsteutfordrerkamp på Stormvarsel. «Hannibal» må dermed bryne seg på, ikke én, men to tidligere Norgesmestere! I ringen skal han møte mannen som definerte atletisk brutalitet, Bjørn Sem, og  «Norges norskeste wrestler» Grom Gravalid. Begge hans motstandere er tidligere tofoldig Norgesmestere, og dette kommer nok til å bli en meget tøff kamp for «Hannibal». Kjenner vi alle innvolverte rett vil de nok gjøre sitt ytterste for å få tittelkampen!

Dette kommer nok til å bli en av de mest hardtslående kampene på Stormvarsel, og vi får håpe at ringen holder ut showet når det garantert blir tunge løft og harde fall. På Stormvarsel er det klart for et ekte tungvektoppgjør!

Sven Berg Victor Dale

«Old school» vs «New school»

Nyheten om Victor Dales retur til NWF har skapt mye aktivitet. Fansen forbereder seg på gode plasser, og i forbundet har det stått kø for å møte veteranen. «Den fryktløse» Sven Berg trakk det lengste strået og kommer rett fra finale i NM i Tag-team. Selv om Sven har et handikap, må allikevel Victor forvente seg tøff motstand. Svens tag partner, Adrian Storm, har valgt å fokusere på singleskamper fremover. Sven vil bevise at hans handikap ikke er et hinder fra å bli Norgesmester. Først må han komme seg forbi Victor som har akkurat samme mål. Victor har en fordel av å tidligere båret tittelen Norgesmester, og veien er ikke kortere når man har vært borte en stund. Gå ikke glipp av denne kampen som garantert kommer til å sette begge på prøve, da det er klart for «Old school» mot «New school» på Stormvarsel!

NWF Stormvarsel

2. mars 2013 19:00 (Innslipp 18:30)
BUL salen, Rosenkrantz’ gate 8, Oslo

Priser:

Voksne: Kr 200,- Barn (u.16) Kr 150,-
Familie Kr 500,- (2 voksne + 2 barn)qrickit