Norges Wrestlingforbund (NWF)

NWF er det originale wrestlingforbundet i Norge, etablert av Erik Isaksen og stiftet den 4. juli 2001. Erik Isaksen startet sin wrestlingkarriere i England 1996 og ble trent opp av flere av Englands beste wrestlere før han i 1999 startet «Den Norske Wrestlingskolen» som dannet grunnlaget for å starte et eget forbund i Norge.

Organisasjonens formål er å fremme interessen for wrestlingaktivitet i Norge og representere norsk wrestling internasjonalt. Forbundet har base på Østlandet, men siden starten i 2001, har forbundet også arrangert show i Trondheim, Bergen og Nord-Norge. Historiens første norske wrestlingshow fant sted i Trondheim 18. oktober 2001.

Forbundet teller i dag ca. 50 medlemmer med ca 20 aktive wrestlere. Vi har wrestlere av begge kjønn, selv om hovedvekten er gutter. Fredrikstadjenta Mina er den mest profilerte  aktive norske jentewrestler. Det er alltid plass til nye krefter i forbundet, men ikke alle kan eller behøver å bli wrestlere for å hjelpe til. Selv om drømmen er å kunne wrestle en kamp på POWERSLAM en dag, kan det være like greit å lære seg gamet på å gjøre andre nyttige oppgaver. Wrestlerne er også like avhengige av dyktige funksjonærer for at alt skal gå bra. Forbundet vil gi all nødvendig opplæring dersom du skulle ønske å bli en del av det og godkjennes i henhold til våre kriterier.

Wrestlingshow

Et live wrestlingshow er en perfekt måte å tilbringe to timer på!

Enten du bruker det som månedens høydepunkt sammen med hele familien eller som vorspiel sammen med gjengen, er et wrestlingshow en perfekt opptur som tar for seg hele spekteret av følelser. Spenningen før hver kamp, sinnet når noen forsøker å jukse, engasjementet når
kampen er som hetest, og gleden når din favoritt vinner. Opplevelsen av spektakulærog adrenalinfylt action rett foran nesetippen din er rett og slett fantastisk!_MG_4971

Det produseres wrestlingshow av tre forskjellige organisasjoner i Norge inkludert NWF selv. Alle produsentene er godkjent av og er tilknyttet Norges Wrestlingforbund.

Showene som produseres varierer i størrelse og form. Et «normalt» wrestlingshow er en fullverdig forestilling som varer ca 2 timer og inneholder 5-6 kamper. Showene settes sammen med varierte kamptyper for å få et spennende produkt som oppleves uforutsigbart og skaper stort engasjement blant publikum.