NYE MESTERE PÅ NM I TAG 13. JANUAR!

Forbundspresident Haandlycken garanterer nye mestere! 

En detalj ikke alle har vært klar over får plutselig massiv betydning. Foran hver turnering har alltid NM beltene i for tag-team mestrene blitt fristilt. Dette vil også skje i år, den store forskjellen denne gang er at de regjerende mestrene, Sveriges Elit ikke vil delta i turneringen! 

I en melding til redaksjonen fra Advokat Martinsen bekrefter Forbundspresident Haandlycken at Sveriges Elit beklageligvis ikke har mulighet til å delta i turneringen, da de er bundet til andre show i Europa. Advokat Martinsen presiserer også at Sveriges Elit har blitt garantert en fremtidig tittelkamp mot de nye mestrene. 

Haandlycken har personlig sendt redaksjonen en melding hvor han sier det var en skandale at tidligere forbundskansler Vold i det hele tatt lot beltene glippe til Sverige. Han sier også at han ser frem til at ett norsk lag av kvalitet ypperste kvalitet tar titlene. 

 

Hvem som faktisk vinner turneringen gjenstår å se! 
Alle lagene er nå klare!

Billetter til showet på Vulkan Arena 13. Januar får du her: Ticketmaster

Vi minnes Isak «Rain» Bjerknes

10. oktober 2007 mottok Norges Wrestlingforbund den fryktelige nyheten om at vår kjære venn Isak «Rain» Bjerknes hadde brått blitt revet fra oss i en trafikkulykke.

Isak var en av de beste og mest lovende talentene i norsk wrestling, og han er den dag i dag en av de beste norsk og europeisk wrestling har sett. Hans unike blanding av teknisk perfekt wrestling og rå brawling gjorde ham til en populær wrestler ikke bare her hjemme, men også i andre land – som England og Finland. Blant annet var den britiske wrestling-matriarken Saraya Knight (SHIMMER Champion og mor til WWE-diva Paige) i Isaks begravelse. Det sier litt om hvilke liv han berørte, ikke bare som wrestler, men som menneske.

Isak er to ganger Norgesmester i tag team-wrestling sammen med makker Victor Dale, og Fremtiden er fremdeles det beste tag teamet i norsk wrestlinghistorie. Isak hadde også en finger med i treningen til flere av de nye talentene som har kommet frem de senere årene – blant annet tidligere Norgesmester Aron. Som trener var Isak streng, men rettferdig – og ikke minst kunnskapsrik. Det var aldri noen tvil om at de som hadde Isak som instruktør, lærte mye av ham.

Det går ikke ett eneste show, eller én eneste dag, uten at Isak er med i tankene til Norges Wrestlingforbund. Hans egenskaper, både i ringen og utenfor, bør være et mål for alle aspirerende wrestlere. Og selv om det er å legge lista høyt, er det det Isak hadde kommet til å forventet. At alle gir alt de har. Hver gang. Igjen og igjen. Og at det viktigste er å gi publikum i salen en opplevelse de aldri vil glemme.

På Grorud Samfunnshus lørdag 13. oktober vil vi hedre Isaks minne med en kamp mellom to av de som stod han aller nærmest, Victor Dale og Aron Frost. Men vi vil alle gi alt vi har. For det er det publikum ønsker og fortjener – og det er det Isak hadde ønsket.

Hvil i fred kompis.

Kongen på haugen går for gull!

Norgemestertittelen står på spill!

Aron Frost overgikk alle odds og tok hjem seieren i Kongen på haugen-kampen i August. Ved å vinne den kampen gjorde han seg fortjent til å møte Norgesmesteren på Powerslam. Nå har tiden kommet, han går for gull! Aron har vært norgesmester før, nå vil han igjen holde beltet han holdt i nesten et år fra 2011-2012. Regjerende Norgesmester, T-Jay, overrasket alle på forrige show i sin åpne utfordring, Nærkamp. Der slo han Hannibal i en intens kamp om NM-tittelen.

Powerslam har som vane å levere kamper av ekstremt høyt kaliber og dette blir intet unntak. To av Norges beste wrestlere møtes i en kamp om Norgesmestertittelen, en kamp som egentlig ingen hadde sett for seg, da T-Jay ikke var norgesmester. Alle var forberedt på Hannibal mot Aron, slik ble det altså ikke. Istedenfor får vi to som kjenner hverandre inn og ut etter utallige møter i både inn og utland. 

På Screen studios i Nydalen møtes to teknikere, men samtidig er de ikke redd for å ta kampen til lufta eller å bruke ekstrem slagkraft for å senke motstanderen. På pairet blir dette en ekstem jevn kamp, men hvordan det faktisk blir den 24.november når NWF inntar Screen studios for den 16.utgaven av Powerslam er det ingen som kan spå. For å få billetter til Powerslam må du klikke deg inn på Eventim.no for å skaffe deg billetter i dag!

Bjørn Sem setter karrieren på spill!

Vinn eller forsvinn!

I over et år har Bjørn Sem og Hannibal hatt en intens rivalisering om Bjørn Sem sin karriere. Hannibal mener at Bjørn Sem har gjort sitt og at han ikke har noe mer å gjøre i en wrestlingring. Det hele kulminerte på Kongen på haugen hvor Bjørn Sem gjorde sitt comeback mot Hannibal om NM-tittelen. Det endte dårlig for Bjørn Sem, Hannibal gikk konstant etter hans kirurigisk opererte rygg, og avsluttet en ganske ensidig kamp med å pinne Bjørn etter et spear. Bjørn fikk derimot sin revansj i Kongen på haugen-kampen hvor han eliminerte Hannibal. 

På sist show, Nærkamp, svarte Hannibal på T-Jay sin åpne utfordring og satte tittelen sin på spill, den tapte han. Kampen var dog ikke uten kontroverser. Blant annet et stolslag fra Bjørn Sem. Etter kampen ba Bjørn nok en gang Hannibal om en siste kamp. Det skulle Bjørn få på en betingelse, at han satte karrieren sin på spill. Det gikk Bjørn med på. Det var kun en hake, Bjørn ville også ha noe å si på det. Han ville at det skulle være i en kamptype han aldri før har tapt, i en kamp han selv pensjonerte Jon «Big John» Veivåg, en Last Man Standing-kamp! 

I denne kampen er alt lov, den eneste regelen er man må reise innen dommeren har telt til ti. I denne kampen er det altså om å gjøre å påføre motstanderen så mye smerte at han ikke klarer å reise seg opp. En av det mest brutale kampene i wrestlingens historie. Nå er det andre gang i Norges wrestlingforbund at publikum får se en slik kamp. Og nå er det Bjørn Sem sin viktigste kamp noensinne. Nå står det om den 17 år lange karrieren hans.

Billetter til Powerslam får du på Eventim!

Tag-teamgullet står på spill!

Skal forbundspresidentens gutter ta hjem gullet?

På «Nærkamp» vant De Ikoniske en ekstremt jevn kamp mot ungguttene i Reformasjonen, etter kampen kom forbundspresident Haandlycken ut og anklaget De Ikoniske for ikke å være hengivne nok som mestere. Dette begrunnet han med at de prioriterte å dra i Adrian sin søsters bryllup fremfor å stille opp i Kongen på haugen. For å strø salt i såret angrep Daniel Sebastian og Espen Olsen de bakfra, hvor så Haandlycken annonserte at dette var de nye førsteutfordrerne til tag-teamtittelene. 

Nå står altså tag-teamtittelene på spill på Norges største wrestlingshow, Powerslam XVI. To lag som utrolig nok faktisk ikke har møtt hverandre før i tag-teamkamper møtes nå til en skikkelig oppgjør. Alle i kampen er tidligere norgesmestere, alle har gått flere kamper for annerkjente forbund i utlandet, alle har vært tag-teammestere før, alle har gått kamp i main-eventen på Powerslam og nå møtes de til tidenes oppgjør om tag-teamtittelene på Powerslam XVI i Screen Studios i Nydalen.

På Powerslam XVI får de regjerende mesterne virkelig sin største utfordring så langt, et rutinert lag som er sponset av en forbundspresident med masse penger. De Ikoniske har holdt tittelen i et år, slått blant annet Sveriges Elit og Reformasjonen i kamper hvor publikum har sittet på kanten av stolen. Nå kulminerer alt dette i et storslagent oppgjør med Rekognito og De Ikoniske på Powerslam XVI i Screen Studios i Nydalen. Billetter får du kjøpt nå på Eventim!

 

 

Vi presenterer Powerslam XVI!

Det er tid for Norges desidert største wrestlingshow!

Som alle andre er år er PowerSLAM stedet hvor de største kampene finner plass. Alle wrestlere i NWF kjemper seg gjennom et helt år for å få plass på den største arenaen og en mulighet til å skrive seg inn i historien. PowerSLAM er der bitre fiender møtes i en avsluttende thriller, titler skifter hånd, karrierer avsluttes og legender skapes.

Alle wrestlere gir alltid det lille ekstra når så mye står på spill for å være den som stjeler showet. Med andre ord blir dette det en kveld som byr på mer enn den heseblesende underholdningen NWF presenter til vanlig. Kveldens hovedkamp blir den regjerende norgesmesteren som setter sin prestisjetunge tittel på spill mot den som måtte være førsteutfordrer. Hvem som reiser hjem fra PowerSLAM XVI som mester finner du ut 24. November, men kvelden vil også by på flere tittelkamper, tag-team kamper, hatoppgjør av dimensjoner og en live-underholdning du kun finner på showene fra Norges Wrestlingforbund! 

Billetter kan du allerede nå kjøpe på Eventim!

Vi ses i Screen Studios 24. November!