Dommens dag er her…men for hvem?

Garm Støylen og Ruslan har drevet forbundet til nye høyder – eller dybder – av brutalitet og galskap i årevis, og når de to støter sammen, slår det gnister som brenner planer, kamper, nær hele show til grunnen. Feiden med Garm forvandlet Ruslan fra en populær og ung rookie til psykopaten vi kjenner som Det norske marerittet. Garms oppgjør med den nyskapte Hirden og Ruslan drev dommere fra kampen til flaska.

På tre år har ingen våget å sette de to i samme ring. Nå, på Vulkan, skjer det – med Vikki Noctem til å drive galskapen mot nye høyder…

På tross av at Forbundspresident (på livstid) Hanc C. Haandlycken ga Garm sparken for halvannet år siden, har Garm stadig presset presidenten nærmere stupet. Nå truer han direkte Eliten, og var mer enn delansvarlig for at T-Jay må forsvare tittelen mot Bjørn Sem på Vulkan! HCH vil ha ham bort, koste hva det koste vil – og Rulan sier han er mannen som kan gjøre det. Taper Garm, har vi sett ham for siste gang i NWF. Taper Ruslan, er Garm gjeninnsatt.

Vil marerittet senke seg over NWF? Vil Garm kreve plassen sin i forbundet tilbake? Og vil Vulkan arena noen gang bli det samme igjen etter dette?

Galskapen venter. Vulkan er stedet. Kom og se. Billetter får du på Ticketmaster!