Tommy P vil gjøre slutt på Garm Støylen!

«Garm skal vekk…om det så er det siste jeg gjør!» 

Etter «Kongen på Haugen» hvor Garm Støylen noe overraskende dukket opp, skapte det sjokkbølger i klikken rundt forbundskansler Haandlycken. Mest overrasket og sint ble kanskje Tommy P, dette viste han tydelig etter at Garm eliminerte ham(og seg selv forsåvidt). Begge wrestlerne havnet i en ganske opphetet diskusjon som endte i en slåsskamp hvor forbundskansleren selv og flere dommere måtte gå i mellom mennene. 

Nå har det gått den veien at Tommy P har fått en kamp mot Garm Støylen på «Nærkamp» i Trikkehallen på Kjelsås. Kampen kommer ikke helt uten kontroverser, forbundskansler Haandlycken krever at Tommy P gjør slutt på Garm en gang for alle. Noe Tommy P selv ikke har noe i mot. Det er ikke første gang disse to har møttes til kamp, men denne kampen kan det virke som om blir den siste for en av mennene. 

Garm på sin side er en mann som ikke er redd for å gå inn i en kamp. Noe dette virker som om det kommer til å-en kamp på liv og død. Garm har karrierer på samvittigheten, er det nå Tommy P som skal få en på sin? Den 22.september er det tid for krig i Trikkehallen på Kjelsås, i det som mildt sagt kan bli en skikkelig nærkamp. Tommy P har lovet å gjøre slutt på Garm Støylen, om han gjør det får du se om du kjøper billett til «Nærkamp» på Hoopla!