Tid for Street Fight mellom Aron og Ruslan!

Regelboken er kastet ut av vinduet!

I det siste har man sett en ny og mer brutal side av Ruslan, i sine siste kamper har han møtt treningskameratene, Abel Moe og Rayo Flores. Begge kampene har han vunnet, selv om det kan diskuteres om midlene han har brukt har vært i henhold til regelboken. Nå blir regelboken kastet ut av vinduet-det er tid for Street Fight!

På showet «Velkommen til Ullevold» i mars gikk Ruslan så langt at han satte Abel Moe på skadelisten, dette førte til at Rayo Flores ville hevne kameraten sin på HeteSLAG i mai. Haken med denne kampen var at tidligere norgesmester og utenlandsproff, Aron Frost var gjestedommer. Ruslan vant også denne kampen, igjen med ufine midler. Det hele endte med at Ruslan slo ned Aron med en stol etter kampen. Dette har nå ført til at det har blitt sanksjonert en Street Fight mellom Ruslan og Aron Frost. Det eneste man vet med denne kampen er at alt er lov og at begge menn vil gjøre alt i sin makt for å vinne-men også påføre mest smerte på motstanderen sin. Men hvem er det som tåler mest smerte, er det Aron eller er det Ruslan? 

Det eneste som er sikkert med denne kampen er at alt er lov, ingen vil nekte noen av mennene i å bruke våpen. Dette vil garantert en brutal og spennende kamp og eneste måten du får sett den på er på Vulkan Arena den 18.august kl.19.00!

Billetter får du kjøpt på Ticketmaster!