Mørkets herskerinne har talt

Foto: Camilla K. Ousdal

Mørket krever tittelkamp!

På Powerslam vant Ruslan over KC, dermed forble han ubeseiret ut 2018. I en kamp hvor ingen av wrestlerne sparte på noe, trakk til slutt den sadistiske Ruslan det lengste strået. Samtidig fikk også vite hvem den mørkledde bak Ruslan er-Vikki Noctem er hennes navn.

Nå krever veilederen og manageren til Ruslan at han belønnes for seiersrekken sin. Ikke nok med at hun krever at han møter norgesmesteren for tittelen, det skal skje allerede på NM i tagwrestling på Vulkan den 5.januar! 

– Om forbundet vet sitt eget beste så gir de Ruslan en tittelkamp mot Norgesmester T-Jay, og det skal skje på NM i Tagwrestling. Hvis ikke dette kravet innfris så vil forbundet se et mørke de aldri kunne ha sett for seg, hvis de tror at jeg spøker, så skje hva som skjedde med Tom Fulton på Nærkamp, Aron på Kongen på haugen og ikke minst, se hva som skjedde med KC på Powerslam. Jeg skyr ingen midler for å få det som jeg vil, det vil heller ikke Ruslan gjøre, og det vet dere! Mørketiden har så vidt startet, bare vent og se, har Vikki Noctem fortalt wrestling.no.

NM i Tagwrestling går av stabelen den 5.januar på Vulkan Arena i Oslo sentrum, billetter får du kjøpr på Ticketmaster. Før den tid må du følge med på wrestling.no og Facebook for å se om Vikki Noctem og Ruslan får innfridd kravet sitt om en tittelkamp på NM i Tagwrestling.