Marerittet fortsetter ferden sin!

Vil mørket senke seg over mannen fra fremtiden?

På «Kongen på haugen» så vi enda en ny side av «Det Norske marerittet» Ruslan, ikke nok med at han er regelrett ond, så har han også en sadistisk side ved seg som man ikke hadde sett før. Etter å ha knust tidligere Norgesmester, Aron igjennom et bord med piggtråd er det ingen som nå vil møte Ruslan til kamp. Forbundspresident Haandlycken har kommet en med en liten kommentar til situasjonen: «Slik det ser ut nå er det absolutt ingen som vil møte Ruslan til kamp på Nærkamp. Heldigvis for publikum har jeg et bredt kundenettverk i Europa, så nå har jeg funnet en passende motstander for Ruslan.»

Mannen han har funnet er den britiske wrestleren, «Future shock» Tom Fulton. Han startet opp RWA(Romanian Wrestling Alliance), det første av sitt slag i Romania. Nå har han tatt på seg utfordringen med å beseire «Det Norske marerittet» Ruslan. Lite vet han at Ruslan har med seg den mystiske skikkelsen i sort som tydeligvis har en slags innvirkning på ham. Hva blir utfallet av denne kampen mellom en som ikke skyr noen midler for å dra seieren i land og en internasjonal publikumsfavoritt som tror på det gode? 

For å se hvordan det går i kampen mellom mørket og fremtiden, godt mot ondt, sadistisk brutalitet og teknisk finesse så må du møte opp i Trikkehallen på Kjelsås den 22.september! Og husk, det er begrenset med billetter og de kjøper du på Hoopla!