Kongen på Haugen!

Hvem blir Kongen på Haugen?

Det er igjen tid for den største kampen i året-Kongen på Haugen! Hvem er det som står igjen som sistemann i ringen og er garantert en tittelkamp på Powerslam? I fjor var det «Ikonet» Erik Isaksen som vant, det førte til at han møtte daværende mester Espen Olsen. 

I årets kamp er det 30 wrestlere med, alle trekker et nummer backstage før kamp, det nummeret de trekker er det nummeret de kommer inn i kampen på. Trekker man nr.1, kommer man inn som nummer én, trekker man nr. 30, kommer man inn som nummer 30. Reglene er enkle, det er alle mot alle, den eneste måten man kan bli eliminert på er ved å bli kastet over topprepet og at begge beina treffer bakken. I denne kampen er det hver man for seg selv, så det er flere faktorer som spiller inn, man må ha øyne i nakken for å unngå å bli eliminert selv. Forbokstaven i denne kampen er kaos, for det blir fort kaos når 30 wrestlere gjør sitt for å eliminere hverandre. Årets største kamp har vist seg å åpne muligheter for vinneren, med 30 wrestlere involvert er dette en ekstremt åpen kamp! Hvem blir årets Kongen på Haugen?

Vinneren får en garantert tittelkamp mot den som måtte være norgesmester på Powerslam. For å bevitne årets største kamp må du kjappe deg med å kjøpe billett på Ticketmaster! Vulkan Arena er stedet det skjer, sett av lørdag 18.august og tilbring kvelden med Norges wrestlingforbund!