Hilsen fra forbundspresident Haandlycken

2018 ga oss mange spennende kamper, karrierer som ble avsluttet, nye mestere og i alt et godt år for meg, Hans Christian Haandlycken-forbundspresident i Norges wrestlingforbund.

-Når vi nå går inn i 2019, så vil dere i publikum få en enda bedre showopplevelse, mye av grunnen til dette er mine nye «gullgutter»-Eliten. Daniel Sebastian, Espen Olsen og T-Jay, de beste wrestlerne Norge har! Her snakker vi mange års erfaring, titler i både inn-og utland og sist men ikke minst, de gir alt for å dra seieren i land. Vi gikk ut av 2018 med både Norgesmesterskapet i singles-wrestling og Norgesmesterskapet i Tagwrestling, og slik det ser ut nå, så vil både T-Jay og Daniel Sebastian og Espen Olsen gå ut av NM i Tagwrestling med sine respektive titler.

I 2018 var det en del wrestlere som forlot oss. Tommy P, Sven Berg og «byllen» Garm Støylen. Sistnevnte har kommet inn på nåde, det eneste jeg som er sikkert i den saken er at Garms siste kamp i min ring ikke skal ende med seier for ham, Tommy P har jeg heldigvis blitt kvitt da han ikke svarte til forventingene mine, Sven Berg ble jeg gjort oppmerksom på at plutselig la opp i september, noe jeg ærlig må innrømme at jeg ikke la merke til.

Med dette ønsker jeg alle alle en riktig god nyttårfeiring, selv skal jeg til Chamonix og feire.

Med hilsen
Hans Christian Haandlycken
Forbundspresident, Norges wrestlingforbund