Galskapen møter monsteret!

Det er klart for en ordentlig kraftkamp på Nærkamp!

Alle mennesker blir født gale. Noen fortsetter å være det. – Samuel Beckett.

Allan Ackles er et godt eksempel på dette sitatet. Den veldig blide mannen som ofte blir sett med en bamse i hendene blir en helt annen person når han går inn i ringen. Vennligheten blir lagt vekk og en langt mørkere side trer frem, med ekstrem kraft slår han ned motstanden. 

Spørsmålet i denne kampen er om han vil få til å slå ned motstanden like hardt. Motstanderen hans er nemlig mannen som på sist show returnerte etter et års skadeavbrekk-Bjørn Sem. Han tapte riktig nok mot regjerende norgesmester Hannibal i en ganske ensformig kamp hvor Hannibal brøt ned den kirurgisk reparerte ryggen til Bjørn Sem. Bjørn Sem fikk på et lite vis litt revansj da han eliminerte Hannibal fra Kongen på haugen-kampen, strengt talt var det Heresh Kurdi som eliminerte Hannibal, men med mye hjelp fra Bjørn. En ting som er sikkert er at vi ikke har sett det siste fra Bjørn Sem og Hannibal!

Hvem av disse tungvekterne vil dra det lengste strået i Trikkehallen den 22.september? Vil det være Allan Ackles med kraft, galskap og psykisk spill eller «Monsteret fra Oslo vest» Bjørn Sem som er tidligere norgesmester og utenlandsproff med flere titler i premieskapet? Vil Bjørn Sem være 100% tilstede etter tapet for Hannibal og hvordan vil Allan Ackles utnytte dette til sin fordel? 

Billetter til Nærkamp er tilgjengelig på Hoopla nå!