Fest setebeltet!

Luftens konger møtes til dyst!

Siste kamp er klar til Kongen på haugen! To generasjoner møtes til dyst når vi kaster to av NWF sine mest akrobatiske wrestlere i ringen på Kongen på haugen! På den ene siden, tidligere norgesmester, UEWA Cruiserweight-mester og tag-teammester, T-Jay. På den andre siden, den kanskje mest spektakulære high-flyeren vi noen gang har sett i NWF, Rayo Flores! 

Begge menn er kjent for luftige svev, ekstrem akrobatikk og god teknikk, men når det kommer til erfaring så trekker T-Jay det lengste strået. T-Jay er en av veteranene i NWF og har vunnet titler i både i innland og utland. Erfaringen til T-Jay har tatt ham langt, men med erfaringen kommer også slue knep og teknisk finesse. Rayo Flores på sin side derimot debuterte på Kongen i Haugen i fjor, der tok han publikum med storm med sin spektakulære akrobatikk. Rayo har ligget i hardtrening i sommer for å bevise at han har kommet for å bli. T-Jay på sin side har vært i Sverige og wrestlet. 

I denne kampen er det to generasjoner som møtes, to av våre mest akrobatiske wrestlere, en av våre mest erfarne og en av våre nyeste, en som har holdt haugevis av titler i inn-og utland og en som har vist at han kan henge med i det gode selskap. På Kongen på haugen får vi se hvem som trekker det lengste strået i en kamp som garantert kommer til å foregå like mye i luften som på bakken. Stedet er Vulkan arena den 18.august kl.19.00. Billetter får du kjøpt på Ticketmaster!