Den yngre garde er på jakt etter gull!

På familieshowet på «Kongen på haugen» slo Abel Moe og Rayo Flores de tidligere norgesmesterne i tagwrestling, Daniel Sebastian og Espen Olsen i en førsteutfordrerkamp! Dette kom noe overraskende på, selv for vinnerne. Dette viser bare at Abel Moe og Rayo Flores ikke er noen man skal undervurdere. På kort tid har de vist at de kan henge med i toppen, både med kraft, teknikk og hurtighet har de klatret på rangstigen og nå er det en tag-wrestling-tittelkamp som venter de. 

På motsatt side av ringen, de nåværende tag-teammesterne, De Ikoniske! Tidligere Norgesmester, Adrian Storm og tidligere Norgesmester, Tag-team mester, Engelsk tungvektsmester, Finsk mester, Interkontinentalmester i Italia og nåværende UEWA European Heavyweight-mester, «Ikonet» Erik Isaksen. Begge to har vært profesjonelle i England, begge har hatt mange kamper i både inn og utland. 

Utfordringen blir stor for for de unge guttene i Reformasjonen, men kjenner vi de rett så tar det utfordringen på strak arm. De Ikoniske på sin side burde absolutt ikke undervurdere utfordrerne. Kan Reformasjonen slå Daniel Sebastian og Espen Olsen, kan de også slå De ikoniske. Det er duket for en ekstremt spennende kamp i Trikkehallen på Kjelsås, ungt pågangsmot mot erfaring, og kreativitet mot kunnskap. Begge lagene innehar styrke, spenst og teknikk, så på pairet burde denne kampen bli jevn, men som tiden har vist før-alt kan skje i wrestling! 

Billetter til denne kampen og fem andre ligger ute på Hoopla. Det er begrenset med plasser, så sikre deg din billett nå!