Åpen utfordring på hjemmebane!

Hovedkampen på Nærkamp blir en åpen utfordring! Kjelsåsgutten-T-Jay krysser gata og utfordrer hvem som helst til kamp på hjemmebane i Trikkehallen!

Styret i Norges wrestlingforbund har godtatt T-Jay sin forespørsel om å få hovedkampen på Nærkamp, men med en liten hake, det blir en åpen utfordring! Hvem som helst kan svare på utfordringen på showdagen, det må heller ikke være en wrestler fra NWF eller Norge, når vi sier at utfordringen er åpen-så mener vi at den er åpen!

T-Jay vant mot Rayo Flores på forrige show på Vulkan, i en kamp som fikk publikum til å sitte på tuppen av stolen. I en åpen utfordring er det flere faktorer som spiller inn for T-Jay. Hvordan skal han forberede seg når han ikke vet hvem han møter og hvordan vet han hva slags forfatning motstanderen er i. Uansett hvem motstanderen blir så er vi sikre på at det blir et fyrverkeri av en kamp, ihvertfall når mannen bak utfordringen er tidligere Europamester i Cruiserweight, Norgesmester i singelwrestling og Norgesmester i tag-teamwrestling!

Dette er kun ting som han  og publikum får svar på den 22.september, i mens får dere følge med på wrestling.no for å se hvilke andre kamper som blir annonsert fremover mot Nærkamp! Billetter kjøper du på Hoopla!