Ruslan venter på Hannibal!

Hannibal utfordrer mannen som gjorde slutt på Krigsherrene!

På Ragnarok så vi i sannhet gudenes fall – med en massiv Sunset Flip Bomb på Bjørn Sem gjorde Ruslan og Mørketiden ikke bare slutt på kampen mot Krigsherrene; han gjorde også slutt på det kanskje mest dominante tagteamet i NWFs historie. Hannibal, som allerede følte at Bjørn hadde tapt dem tagbeltene til Sveriges Elit, gikk ennå lengre denne gangen: han oppløste laget på stedet, skrek til Bjørn at han var blitt for gammel og burde legge opp – og forlot den nedslåtte veteranen i ringen.

Nå er Hannibal – mannen som på under to år gikk fra å utfordre for en plass i forbundet til å utfordre for Norgesmestertittelen på årets største show – tilbake i sporet. Med ett slag er ingen singelwrestlere trygge, og mennene i tittelbildet må plutselig se seg nervøst over ryggen. Og hans første mål? Mannen som la Bjørn Sem i bakken for tre – Ruslan.

Nå møtes Hannibal – kanskje Norges sterkeste wrestler, en ustoppelig, uimotståelig naturkraft – NWFs selvutnevnte mørke fyrste, mannen som gjorde slutt på Krigsherrene med en eneste manøver.  Hannibal vil ikke bare starte sin nye singelkarriere med en seier, han vil vise alle at han kan slå mannen som slo Bjørn Sem. Ruslan og Allan Ackles har steget som ravner fra slagmarken etter slutten på Hirden – og Ruslan kan nagle fast suksessen deres med en ny seier på HeteSLAG. Vil Hannibal risse sitt navn i historien, eller vil Ruslan la nok en storhet svinne hen i mørket?

Kom på HeteSLAG. Se selv.