Ragnarok er over oss! Hvem vil falle i glemsel, og hvem vil leve evig?

Ragnarok – gudenes undergang, en ny verdens fødsel!

Det er duket for et nytt show på Vulkan Arena – og vi ønsker velkommen til vår voldens katedral på lørdag! Vi har fire fortreffelige kamper til dere, kamper der veteraner står mot nytt blod, der rivaler står med og mot hverandre, der en side vil sikte mot stjernene – og den andre styrte i Ginnungagap. Og som om ikke det er nok, vil vi løfte på sløret om NWFs fremtid; den mye omtalte nye investoren vil la høre fra seg og presentere en ny, utenlandsk wrestler. Gamle, savnede ansikter gjør nye opptredener og nye aktører trer inn på scenen. Det er tid for Ragnarok. Tid for verdeners undergang – og tid for en ny verdensorden!

 

Kongen av Kurdistan mot Bergens fremste borger!

Heresh Kurdi har endelig lagt fortiden og den bitre feiden med Hirden bak seg, og omfavnet sin fremtid som en internasjonal wrestlingstjerne! Med kamp not Harley Rage – nå norgesmester i tagwrestling – bak seg fra NM i tag, har den unge kurderen nettopp kommet hjem fra en to og en halv måned lang Europaturne, med kamper i Danmark, Tyskland, Sveits og Nederland! Her hjemme venter en gammel kjenning på ham – Daniel Sebastian, rett fra seier over Colombianeren Carlito Classico! Mannen som grunnla den norske Cruiservekt-stilen mot den fremste nye utøveren av den. Norges kanskje mest populære utøver mot Norges kanskje mest hatede. Fart, teknikk, ustoppelig mot og Norges sleipeste triks – en kamp som kan definere norsk cruiservekt-stil i lang tid forover!

 

Tilhører morgendagen Krigsherrene eller Mørketiden?

To lag møtes til en kamp ingen ha råd til å tape! Både Krigsherrene og det nylig navngitte Mørketid kommer rett fra Vendetta og to av sine karrierers verste øyeblikk; Krigsherrene tapte tagbeltene mot Sveriges Elit, og Mørketiden tapte sin agent og kanskje selve sin identitet idet Garm Støylen gjorde slutt på Hirden en gang for alle!

Begge lag må reise kjerringa her – Mørketid påstår at de nå er farligere enn noensinne; ikke lagt i bånd av andre eller undertvunget andres ideer og tanker, men et nytt tap vil være ødeleggende på et slikt tidspunkt i karrieren. Krigsherrene krever omkamp om tagbeltene, men Sveriges Elit og NWF vil kreve seiere for å gi dem hva de ønsker. Norges største og kraftigste tagteam, rå makt og atletisk brutalitet, møter Norges slueste, mest uforutsigbare, kanskje mest nådeløse samling galninger. Krigsherrene møter Mørketid, og ingen har råd til å tape!

 

Nye ansikter og strålende comebacks!

De norrøne gudesagaene lovet mer enn verdens undergang i Ragnarok – de lovet også en ny verden, et bedre sted enn den gamle. Fremtiden er lys for Norges wrestlingforbund, og kanskje ennå lysere for enkelte av våre stjerner! Kira og Natasja kommer til Vulkan Arena, etter å ha blitt invitert til Orlando i USA for sine karrierers største muligheter – en tryout med WWE! Kira ble sist sett på NM i tag i basketak med svenske Sixt, og svenskens bakholdsangrep står nok friskt i minnet hennes. Natasja har ikke blitt sett siden hun brakk skulderen i kamp mot Saraya Knight på Damer og Deng, og vi har alle gledet oss til å se Dronningen av ringen tilbake i NWF igjen!

På hjemlige trakter har NWFs suksess lokket til seg nye ansikter; en ny investor har backet NWF med store midler, og ryktene vil ha det til at han eller hun kommer til Ragnarok og tar med seg et navn fra utlandet – for første gang vil en utenlandsk wrestler gjøre Norge til sin hjemmebase! Hvem er investoren, og hvem er den nye wrestleren? Wrestling.no vil bringe deg alle detaljer, men de som kommer på Vulkan for vite det før alle andre!

 

Mesteren og utfordrerne – i samme tagkamp!

 

 

T-Jay har steget til fjellets topp og grepet kronen. Har er Kongen på haugen, Norgesmester og på toppen av karrieren – og han har til og med sørget for at den tidligere mesteren, Adrian Storm, er uten med skade. Allikevel kan ikke mesteren hvile på sine laurbær; han er en merket mann. Gamle partnere, gamle fiender, usikre allierte – alle vil ha hva T-Jay nå holder!

Etter kampen mot Knoke på Vendetta, gjorde T-Jay sitt beste for å gjøre med hedmarkingen som med Adrian Storm – men hans gamle tagpartner Tommy P snudde situasjonen. Nå står T-Jay overfor begge sine hovedutfordrere i en og samme kamp – og hans eneste allierte er mannen han snøt for en singelkamp mot den gamle mesteren på Powerslam! Hvem enn som tar det avgjørende fallet mot mesteren er bortimot garantert en ny tittelmulighet, og det vet både Tommy og Knoke – men hvis Espen Olsen skulle redde mesteren, kan umulig en utfordring fra ham være langt unna heller! Fire av Norges beste tagwrestlere tørner sammen i et forrykende oppgjør der ale må stille spørsmål om hvor lenge alliansene holder. Norges største partyløve, Krigshøvdingen fra Hedmarken, Norgesmesteren selv og en av Norges mest profilerte utenlandsstjerner. Denne kampen kan du ikke gå glipp av!

 

Isaksen forsvarer Europas ære – og kanskje sin egen!

Erik Isaksen har holdt UEWAs Europamesterbelte i snart halvannet år, og har beseiret Europas beste i kamper over hele kontinentet for å beholde det. Nå venter hans… glatteste, sleipeste utfordring ham på hjemmebane: finske Valentine; «The Spray-Tanned, Pink Clad Douchebag». Valentine har gjestet Norge før, og vi står neppe på listen hans over favorittsteder etter at han røk uklar med Krigsherrene OG sin partner Tommy P på samme kveld – men han har også slått Isaksen to ganger i Finland, og holdt en rekke titler rundt om i Europa.

Isaksen er blant Europas beste all-roundere, kanskje den aller beste. Men den åleglatte finnen ser ut til å ha den norske veteranens nummer – en skremmende tanke for mange. Vil Erik Isaksen ta med seg Europamesterbeltet inn i den nye verden… eller skal morgendagens Europa farges åleglatt og ekkelt?

 

Alt dette og mer til – og du kan bare se det LIVE på Vulkan Arena lørdag. Øl! Vold! Kaos! Et show ulikt alt annet i Norge! Gå ikke glipp av dette!