Kira mot Sixt – oppgjøret alle har ventet på!

Kvinnelaget fra NM i tagwrestling eksploderer!

Kira og Sixt gjorde wrestlinghistorie ved å bli det første rene kvinnelaget som deltok i NM i tagwrestling-turneringen – og etter at de røk ut mot veteranene i ReKognito, var laget deres også historie; Sixt gratulerte Kira med årets Publikumspris med en rett høyre som smalt i veggene. Laget var historie – og det var bare et tidsspørsmål før de to gladiatorene møttes på ny!

Kira og Sixt har vært rivaler siden Sixts første kamp – nettopp mot Kira under Damer og Deng-turneringen. Kira vant den kampen, riktignok litt utilsiktet hjelp, og siden har de to møttes i Sverige og Danmark i en feide som minner mange om Kira og Natasjas mange møter – men der Kira og Dronningen av Ringen til slutt gjorde felles sak, ser det ut til at forsøket på å alliere seg bare har kastet bensin på bålet for de to toppnavnene i Europeisk kvinnewrestling!

En feide for historiebøkene!

Nå møtes de igjen i Norge, åstedet for Sixts første kamp og første tap – men siden da har svensken ikke bare møtt og slått Kira på hjemmebane, men også gått i ringen med svenske og finske toppnavn igjen og igjen. Sveriges stolthet kommer til Norge, ridende på sin landsmenns suksess, for å gjenskape Sveriges overlegenhet og en gang for alle viske ut minnet om sin første kamp. Kira – som ingen ringere enn Victor Dale kalte det største talent han hadde sett – venter på henne for å kvele alle drømmer om svensk dominans i fødselen.

Det er en internasjonal damekamp av toppkaliber som venter oss på HeteSLAG – to kvinner som har gjort kometkarrierer i sine første år, reist over hele Nord-Europa – og revet hverandre i blodige biter hvert steg på veien. Sixt vil vise alle at WWE inviterte feil stjerneskudd til tryout – og Kira vil vise hvor rett de valgte.  

Det er personlig. Det er bittert. Det er kvinnewrestling i verdensklasse.

Det er Kira mot Sixt. Og du får bare se det på HeteSLAG!