HeteSLAG – Showrapport!

Brannalarmen går på Rommen Scene!

For første gang på to år var det Rasmuss «Jernteppe» Haraldsen som ønsket Rommen Scene velkommen til NWF-show! Veteranen dekket for vår faste konferansier og tidligere toppwrestler Grizzly Olsen – og han skulle få bivåne en av sesongens viktigste, mest begivenhetsrike show. En tittelkamp, to internasjonale gjester og utallige overraskelser sto på programmet, og Rasmuss kastet ikke bort tiden – tross alt var det tid… for DENG!

 

Hannibal beseirer sine mareritt!

Hannibal og Ruslan hadde begge alt å vinne og mye å tape på vei inn i denne kampen; Ruslan kunne skrive seg inn i historiebøkene som å ha tatt Bjørn Sem og Hannibal ned til fall på to show fortløpende, og ssende seg selv og sin partner Allan Ackles til tittelkamp i Hamar med en imponerende medvind. Hannibal kunne bevise at han hadde gjort rett i å oppløse tagteamet med Bjørn Sem, ved å slå mannen som pinnet Bjørn på Ragnarok!

Av de to var det kanskje Hannibal som hadde mest å tape, og tungvekteren gikk fysisk og dominant ut fra start. Han sendte Ruslan fra hjørne til hjørne, leverte ut chops som smalt i veggene og slo lufta ut av russeren med et av sine patenterte Corner Spears. Ruslan slo tilbake med fart og høye spark mot hodet, men Hannibal ristet dem av seg og gikk for en tidlig seier med Cannonballen – men Ruslan forsvant fra ringen heller enn å ta det ødeleggende stupet og fikk tatt igjen pusten.

Når kampen begynte igjen, fokuserte Ruslan på farten og gikk til motangrep – bare for å bokstavelig talt plukkes ut av luften med en enhånds Chokeslam fra den tidligere Krigsherren! Det var ikke før Ruslan fikk muligheten til å gå etter Hannibals kirurgisk sammensatte håndledd at kampen kunne sies å være noe annet enn en ren maktdemonstrasjon fra Hannibals side… men når kampen først snudde, satte Ruslan et kvelertak på overtaket og klemte til – blant annet bokstavelig, i en Dragon Sleeper Clutch som nær gjorde slutt på kampen! Russeren svarte på Hannibals kontringer med stadige spark mot hodet – hvis samlede virking begynte å klart gjøre seg gjeldende – og ved å på imponerende vis heve monsteret opp på skuldrene for en Kamikaze! Hannibal, nå desperat, svarte med en Spinebuster og gjentatte frenetiske forsøk på å løfte Ruslan til finisheren sin, en Samoan Drop-variant som har slått selv hans sterkeste motstandere.

Det avgjørende øyeblikk!

Plutselig, nettopp da Hannibal hadde reservert en Irish Whip, klatret Ruslan opp på skuldrene hans for et konter og fikk inn nettopp Sunset Flip Powerbomben som slo Bjørn på Ragnarok! Dommeren kastet seg ned for telling, men Krigsherren fikk skulderen opp i siste øyeblikk! Ruslan kunne ikke tro sine egne øyne, og selv om han kom nær pånytt med en Springboard Hurricane DDT, og den førnevnte Dragon Sleeperen, var vendepunktet i kampen nådd – og da Hannibal endelig fikk festet grepet og løftet Ruslan opp til avslutteren sin, var det gjort – Hannibal hadde slått Krigsherrenes banemann og demonstrert både sin styrke, makt og hvor vanskelig han er å slå. For Ruslan venter fortsatt morgendagen og tittelkamp i Hamar – en tittelkamp han og Allan må regnes som skremmende utfordrere i etter dette!   

 

Kira mot Sixt slutter i fornedring og forræderi

Kira og Sixt tok sitt langvarige rivaleri til nye, brennhete høyder på Rommen. Sist de to møttes i Norge, ødela Sixt Kiras store øyeblikk med et slag som runget gjennom hele BUL-salen. Denne gangen hadde Kira forbannet seg på at det skulle gå annerledes – og at Sixt ikke skulle kunne skylde på innblanding utenfra for et tap, slik som på Damer og Deng.

De to valkyriene tørnet sammen i hva som helt fra begynnelsen av var et knallhardt fysisk oppgjør. Et øyeblikk med finter og sonderinger gikk over i albuer som suste mot hoder og eksplosive skuldertaklinger. Sixt baserte seg på sin overlegne styrke, men det så likevel ut som om Kira kom best ut av kampens åpningsfase, med en serie Armdrags, spark og Elbowdrops som la Sixt i bakken gang etter gang og til slutt sendte henne helt ut av ringen! Der ute tok dog Sixt kampen til et nytt nivå og dro Kira ned over repene for å ta over kontrollen – en kontroll hun utnyttet til en massiv Backbreaker og å sende Kira flygende i hjørnet så ringen nesten flyttet på seg.

Kira kjempet hardt tilbake, ute etter enhver mulighet til å ta kampen tilbake, men Sixt beholdt innbitt styringen – inntil Kira la henne ned med en nydelig Twisting Neckbreaker! Det norske stjerneskuddet, ferskt fra skjellsettende opplevelser og trening i WWEs eget Performance Center, gikk så etter en Samoan Drop som helt slo lufta ut av Svensken… men i basketaket hadde dommer Mats gått ned! Kira skulle akkurat samle seg til nye angrep, da hennes gamle rival, tidvise tagpartner og venn Natasja stormet ringen – tilsynelatende for å vekke dommeren. Men da Kira kom mot henne, snudde Natasja plutselig og la henne rett ut med en X-Factor, og sparket Kira tilbake mot Sixt1 Svensken, klart usikker på akkurat hva som foregikk, skuet ikke givet hest i munnen, og da Natasja slepte dommeren over hadde hun Kira nede til fall for 1-2-3…

Dronningens nåde…

Sixt hadde kanskje vunnet kampen, men det så ikke ut til at svensken ønsket å legge seg ut med den rasende Dronningen av ringen. Natasja hadde åpenbart planer om å si Kira noen ord – kanskje forklare sine handlinger – men Kiras desperate utrop om at «vi er venner» da Natasja satte foten på halsen hennes fikk henne til å se rødt. Hun påpekte iskaldt at for å være en «venn» hadde Kira vært dramatisk opptatt med å wrestle i Europa heller enn å besøke henne på sykehuset etter Damer og Deng – og at det bare var under Natasjas lange skadefravær at Kira kunne måle seg med henne i ringen. Med en siste, bitter anbefaling om å bruke mindre tid på sosiale medier og mer tid på trening om hun ville ha kamp mot henne igjen, forlot Natasja ringen og en både beseiret og nedslått Kira…

 

Bjørnekrigen!

Den russiske bjørn brølte en utfordring og sendte Northern Storm Wrestlings største og sterkeste mann til Norge etter kamp. Den norske Bjørn Sem svarte og satte ære og selvrespekt inn på å stoppe ham – og vi fikk i sannhet bivåne et titanenes møte! Russiske Anton Deryabin kom til Norge for å samle skalper i sin jakt etter Europeisk overherredømme – og siden kronen i Europas wrestlingverden holdes av en nordmann, var det hi han ville. Bjørn Sem, rett fra to av de verste tapene i in karriere og oppløsningen av hans tagteam med Hannibal, hadde ikledd seg det norske flagget og ville bevise for alle – seg selv inkludert – at han fortsatt hører hjemme i verdenstoppen.

De to mastodontene braket sammen så ringen skalv. men selv monstre som disse fant det vanskelig å velte fjell! Til slutt var det Bjørn som dro første blod etter å endelig fange motstanderen i et ubevoktet øyeblikk med en skuldertakling som så ut som om et løpsk lokomotiv kjørte gjennom en stålvegg. Gulvet i Rommen Scene skalv da den massive russeren gikk i bakken, og Bjørn, som hadde satt både sin egen og nasjonens stolthet i kampen, grep overtaket begjærlig. Deryabin fant seg selv kastet fra hjørne til hjørne på måter tungvekteren er svært lite vant med, og gang på gang knust mot metallet av Bjørns lariats eller – verre – hans fryktede serie med Avalanches. Russeren var på ingen måte slått, og kjempet tilbake med gjentatte Big Boots og sjokkerende fart for en slik enorm mann, men mens russeren åpenbart fortjent hører hjemme i Europaeliten han jager, så dette ut til å være Bjørns kveld. Selv da russeren rev til seg overtaket og hevet Bjørn i en sjokkerende Bodyslam, ristet Bjørn bare treffet av seg og svarte med en enorm – i ordets rette forstand – Standing Suplex!

Legendenes endelikt.

Utrolig nok var ikke dette massive kastet nok til å avslutte kampen, og ennå mer utrolig kom russeren tilbake med en serie spark som sluttet i en Jumping Knee/Spinning Lariat-kombinasjon som nær skaffet ham seieren istedenfor! Til slutt tok Bjørn sjansen og gikk til topprepet for å avslutte med sin vidkjente Frog Splash… men russeren leste angrepet hans og kastet den nær 140 kilo tunge mannen ned i ringen, før han sjokkerte hele salen med å løfte Bjørn opp til sin finisher – en Boss Man Slam snudd inn til en Inverted utgave i fallet. Tre sekunder senere var Anton Deryabin kåret til vinner i hva som må være en sterk kandidat til årets tungvektskamp noe sted i Europa!

Et forrædersk bakhold – og en tøff utfordring.

Bjørn hadde satset alt – og tapt. Men øyensynlig hadde han likevel vunnet både sin motstanders og publikums respekt. Til høye jubelrop hjalp Deryabin Udyret fra Oslo Vest på føttene igjen og tok handa hans, før han ledet publikum i en hyllest. En hyllest han så umiddelbart drepte med en Northern Lariat mot Bjørns nakke! Russeren la inn en STF på sin nå forsvarsløse motstander og dro til det han orket, mens han ristet av seg dommeren som en flue.

Så ble han stoppet av ingen ringere enn Bjørns gamle tagpartner, Hannibal! Deryabin forlot raskt ringen i møte med to wrestlere på hans egen størrelse, og Hannibal hjalp Bjørn opp – bare for å sende ham i bakken nok en gang med et Samoan Drop. Grensen var nådd. Hannibal spurte publikum om de virkelig ikke så det han så – en slagen man, en mann som hadde blitt en skygge av seg selv, som verken hadde viljen eller evnen til noe lenger. Et skadeskutt dyr – og Hannibal er den slags mann som år ut av bilen når han har skadekjørt et rådyr og knekker nakken på det. Nok en gang ba han Bjørn innstendig om å slutte… før Hannibal ble nødt til å ta saken i egne hender.

Svaret han fikk – fra en tydelig rystet, men dypt bestemt Bjørn – var en utfordring til en ny kamp dem imellom.

Bjørn forlot til slutt salen til stående applaus og rungende «Bjørn er best»-rop… men vil det være nok?

 

Den nye investoren, majoritetseieren og… presidenten avslørt.

Etter pause skulle endelig den nye investoren vises frem for publikum, og forbundskansler Vold introduserte stolt personen som nå ifølge forbundet også hadde kjøpt seg inn som ny majoritetseier! Ingen ringere enn… Hans Christian «HCH» Haandlycken, i følge med sin advokat Martinsen og «Mr. Big Deal» Richard Lansing! For gamle fans var dette et… lite betryggende gjensyn, men da han grep mikrofonen og snakket om den æren og det privilegiet han opplevde, så det ut som om han kanskje hadde snudd om på sin oppførsel siden sine dager som wrestler i forbundet.

Men selvfølgelig snakket HCH om den æren og det privilegiet det var for oss og publikum å få se ham

Haandlycken lovte å endre forbundet, å skape det om i sitt bilde, så å si. Det fantes wrestlere han var meget fornøyd med, hvorav han nevnte ved navn folk som T-Jay, Espen Olsen og selvfølgelig «Mr. Big Deal» selv. Andre derimot, hadde funnet langt mindre nåde for hans øyne. Spesielt lite fornøyd var han med Knoke, som han kalte «en avdanka, feit bondetamp». Forbundskansleren forsvarte Knoke, men ble avbrutt med beskjeden om at år han ikke bare satte slike folk i tittelbildet, men også for andre gang på rad hadde neglisjert å booke Richard Lansing i en kamp – og attpåtil ikke hadde noen tagmatch på programmet – etterlot han ham bare en mulighet.

Å fjerne forbundskanslerstillingen, gi Vold sparken, og selv ta rollen som President!

Det trenger vel ikke sies at Vold ikke tok disse nyhetene godt imot. Dessverre hadde Presidenten en meget effektiv klagebehandling, i form av en Jacknife Powerbomb fra Richard Lansing. En ydmykende slutt for en mann som har gjort mye godt for forbundet, og en illevarslende start på presidentens regjeringstid.

 

Omkampen blir til en tagkamp!

Daniel Sebastian og Heresh Kurdi sto klar til å gjenoppta slaget sitt der det sluttet på Ragnarok, da den nye presidenten la en uventet sving i veien: han ønsket en tagkamp, og han ønsket å se sin amerikanske wrestler i ringen. Løsningen for ham var enkel – Daniel hadde nå en partner, og de hadde funnet en til Heresh også – ingen ringere enn hans gamle fiende, Garm Støylen!

Åpenbart mente Daniel og Lansing at dette var en drømmesjanse – det var nesten som om de bare ventet på at motstanderne deres skulle gyve løs på hverandre! Og det gjorde Heresh og Garm; ikke på hverandre, men på HCHs menn! Advokat Martinsen sto lamslått og så på mens de umake tagpartnerne ryddet ringen. Det var lett å se at Heresh og Støylen aldri hadde jobbet som tagteam før – et forsøk på en dobbeltmanøver endte opp med at Heresh ble overkjørt av den digre amerikaneren på motstanderlaget – men de fortsatte overkjøringen til publikums store glede. Daniel kjørte haka i gulvet etter en Monkey Flip fra Heresh, og en Flying Headscissor fra kurderen holdt på å sende veteranen hodestups ut av ringen!

En brå omveltning.

Dessverre vendte mangelen på erfaring som lag seg fort mot Heresh og Garm. Etter at Daniel kontret Heresh’ nye Huracanranavariant til en Spinning Sitout Powerbomb, klarte de to ikke å få Garm inn i kampen igjen. I stedet ble Kongen av Kurdistan raskt isolert i motstandernes hjørne, og utsatt for det ene massive angrepet etter det andre. Selv om Garm var en for gammel ringrev til å lokkes inn i ringen så de to kunne angripe den unge kurderen samtidig på ulovlig vis – et triks Garm tross alt mange ganger har brukt selv – var det likevel åpenbart at Heresh trengte å tagge ut, raskt… ellers ville kampen være over.

Heresh Kurdi har dog alltid utmerket seg størst med å nekte å gi seg, og selv etter at et Highstand Dropkick nær knuste brystkassen hans mot ringhjørnet, eller at Richard Lansing hevet ham i en himmelhøy Military Press kjempet den unge kurderen videre. Til slutt grep han muligheten akkurat da Daniel tilsynelatende endelig fikk lokket Garm inn i ringen – men dommeren var sjanseløs til å stoppe veteranen, og isteden måtte både bergenseren og «Mr. Big Deal» til for å sende Garm ut – men da de snudde seg for å feire, ble de møtt med en Cross Bodyblock fra topprepet! Et spark mot hodet til Daniel og en Enziguri til «Mr. Big Deal» senere nådde endelig Heresh å tagge Garm!

Garms vrede.

Garm gikk nær umiddelbart amok med lariats og albuer, kjørte sin evig teipede tommel rett i halsen på Daniel Sebastian i en fryktet Tongan Spike, og la ned amerikaneren med en Shortarm Clothesline – alt mens Heresh stupte ut av ringen etter Daniel med en Tope Suicida! Garm signaliserte at kampe var over – og akkurat da steg Advokat Martinsen opp på ringside med Garms egen shinai, klar til å ta fordelen av at dommeren var opptatt med Heresh’ stup på Daniel. Dessverre for advokaten la Garm merke til ham – og skulle akkurat til å gjøre slutt på Martinsen da Lansing kom seg nok til å slå veteranen under beltestedet. Før dommeren hadde fått snudd seg igjen, hadde «Mr Big Deal» drillet Garm mellom øynene med shinaien, og tok seieren med hjem på nær feigest mulige måte – men en seier er en seier.

Dog om vi skal dømme etter blikkene til Garm og Heresh etter kampen, er ingenting over mellom disse fire…

 

Eliminasjonskampen krever et nytt offer – og en ny mester!

Vi hadde fortsatt en kamp til gode i kveld, og hvilken kamp! Fire mann med rik og blodig historie bak seg skulle gå til slag om Norgesmestertittelen – en kampform som tidligere har vist seg svært farlig for mestere! Denne gangen hadde dog mesteren sikret seg en allianse med sin tagpartner i svensk wrestling, Espen Olsen – men hvor lenge kunne alliansen holde?

Alliansen så i det minste ut til å begynne effektivt, da Olsen og T-Jay startet kampen med et bakholdsangrep på Tommy P og Knoke. Knoke endte raskt opp isolert av sin game fiende Espen Olsen, og Tommy P og T-Jay gikk på hverandre som de har siden tagteamet TNT ble oppløst i flammene av T-Jays ambisjoner. Espen og T-Jays overtak endte likevel opp kortlivet – Tommy la mesteren ned med en Flying Back Elbow, og fulgte den opp med et Dropkick mot nakken, og noen øyeblikk senere var det Knoke som utsatte Olsen for sin patenterte Bodyslam, alt mens kampen gikk i og utenfor ringen i forrykende tempo.

En skjebnesvanger skade.

Kampens første vendepunkt kom da T-Jay viste hva som skal til for å være mester – og umiddelbart kastet seg over sjansen da Tommy P landet skeivt etter en Leapfrog, nettopp da Partykongen så ut til å få satt kampen etter sitt tempo. Istedenfor kastet mesteren og så Espen Olsen seg over kneet hans som hyener, til et slikt nivå at dommeren nær stoppet kampen og at festløven fra Moss trengte legehjelp ute av ringen. Knoke to dermed plutselig alene mot både T-Jay og Espen Olsen  – men så ut til å ha det i seg å gjøre alle HCHs kommentarer fra før på dagen til skamme. Han la dem begge ned med en dobbel Lariat, delte ut skaller og underarmsslag som om de kom til å gå av moten snart, før han plukket opp begge sine motstandere i en bodyslam i en gjentagelse av den vanvittige hendelsen på Ragnarok! 

Dessverre var overmakten to mot en – og det mesteren og hans nærmeste utfordrer – for mye selv for Knoke. Krigshøvdingen fra Hamar var på vei opp i hjørnet for en Knokesplash da han ble fanget av Espen Olsen og dumpet på ansiktet i en Inverted Powerbomb. De to fulgte opp offensiven med en Dobbel Suplex og avsluttet til slutt Knokes kveld med hvert sitt Top Rope Elbowdrop – et ødeleggende dobbeltangrep som kunne slått hvem som helst i forbundet. Nettopp i samme øyeblikk gjorde dog Tommy P sin re-entre, åpenbart haltende. Til publikums store glede sendte han Olsen hodestups ut av ringen etter å ha naglet T-Jay med en Rope Run Bulldog, før han nær sendte mesteren ut av kampen med sin nyeste manøver, en Killswitch han kaller «Partydødaren». T-Jay sparket med nød og neppe ut før tre, dog – og da festkongen tok fart for et nytt angrep, ble han felt bakfra av Espen. Noen øyeblikk senere hadde et nytt dobbeltangrep – denne gangen en Standing Suplex og en Top Rope Elbow – kokt det hele ned til to deltagere…

Fra venner til fiender

Nå kom sannhetens øyeblikk – og i løpet av selvsamme øyeblikk hadde alliansen mellom T-Jay og Olsen forduftet. De to eskalerte fra «utfordring» til «kamp på liv og død» så fort at de aldri engang ramlet innom «sportslig kappestrid». Knallharde Forearms og spark eskalerte til kast og top-ropesmanøvre som tok pusten fra publikum. Espen Olsen overlevde en Moonsault og T-Jays Inverted DVD, mens mesteren på sin side med nød og neppe unngikk tap på Olsens Diving European Uppercut! Til slutt gikk T-Jay opp for en ny Moonsault – men denne gangen hadde Espen sett ham komme. Espen rullet unna, men T-Jay kom på ett eller annet vis likevel ned på føttene, bare for å nær umiddelbart ete et Superkick som holdt på å rive hodet av ham! Tre sekunder senere hadde vi en ny mester! 

 

En eksplosiv avslutning på halvsesongen – et show så hett at brannalarmen på Rommen Scene gikk av øyeblikk etter showslutt! Hamar er neste – og så starter oppladningen til Powerslam…