Gjør deg klar til sommeren! Gjør deg klar til… HeteSLAG!

NWF sprenger termostaten med sommerens heteste wrestlingshow!

NWF har tidligere rocket Rommen Scene med noen av sine mest episke show – inkludert fantastiske tittelkamper som Adrian Storm mot Bjørn Sem, turneringer som den første kvinneturneringen på norsk jord, og internasjonale stornavn som Saraya Knight og Matt Cross. Nå kommer vi tilbake med  nok et uforglemmelig show! Nye internasjonale stjerner skal presenteres. Nye titler skal kjempes om. Nye viljer og karrierer skal prøves! Et nytt publikum skal forkynne at det til sist er tid… for… DENG!

En bitter bergenser krever omkamp!

Daniel Sebastian gikk ned for full telling mot Heresh Kurdi da de møttes på Heteslag – men bergenseren nekter å innrømme nederlaget, på tross av at kurderens ødeleggende Huracanranavariant etterlot ham nær hjelpeløs i ringen i flere minutter. Hans påstander om at Heresh bare vant med hjelp av «to kvinnfolk, en galning fra Somalia og halve Kurdistans befolkning» har ført til en omkamp – og vi kan dermed by på et nytt oppgjør mellom grunnleggeren av norsk cruiservekt-stil og den kommende fremste utøver av stilen!

Daniel Sebastian er rask, giftig og muligens innehaver av Norges sleipeste triks i wrestlingringen. Han er tidligere norgesmester, tidligere tagmester, og er nå en desperat mann – for et nytt tap vil bevise for alle at tiden hans på toppen kan være omme. Heresh Kurdi har satt både norsk og europeisk wrestling i fyr og flamme med sitt pågangsmot, sin karisma, sin Lucha-inspirerte, fryktløse wrestlingstil og sin kjærlighet til sine to hjemland. Vi gleder oss til et oppgjør av de store!

 

Hannibal utfordrer Krigsherrenes banemann!

Da Ruslan la Bjørn Sem i bakken med en massiv Sunset Flip Powerbomb på Ragnarok, skjøt han ikke bare tagteamet sitt med Allan Ackles – Mørketiden – opp i toppen av norsk wrestling (og sikret dem en tittelkamp på Hamar senere denne måneden!); han satte også ett nakkeskudd i Norges kanskje mest dominante tagteam gjennom tidene, Krigsherrene.

Hannibal oppløste Krigsherrene på stedet – og nå vil han ha Ruslan i ringen. Han vil bevise at han kan slå mannen som la Bjørn ned for telling… og dermed kaste bensin på bålet for anklagene han kom med om at Bjørns tid er omme og at veteranen bør slutte med wrestling. Ruslan, på sin side, ser en gyllen mulighet til ikke bare å gå inn til tittelkampen med en massiv pågangsbølge, men å slå to av Norges største, sterkeste wrestlere på to show på rad, og dermed levere en imponerende søknad til å melde seg på i norgesmestertitteljakten!

Uimotståelig kraft mot uendelig hat!

Hannibal er Norges kanskje sterkeste wrestler, et løpskt lokomotiv som kjører over sine motstandere med ustoppelig kraft og uimotståelig styrke, en tidligere landslagsspiller i rugby, og allerede to ganger mester i tagwrestling. Nå staker han atter ut en solokarriere, og i veien står Det russiske marerittet. Ruslan har herjet forbundet med ikontrollert galska og bitter, hatsk vilje. Han har stått bak noen av NWFs mest brutale kamper og øyeblikk, og viker ikke for noe, uansett hvor heslig det måtte være. Hvor langt vil han gå for å slå Hannibal? Hvor langt vil han måtte gå?

 

Vil den ukjente investoren vise seg?

På Ragnarok ble det åpenbart at den til nå ikke navngitte nye, store investoren  har tenkt å være langt mer enn en passiv pengestøtte. Hans representant, Advokat Martinsen, fikk ikke bare booket «Mr. Big Deal» Richard Lansing i en impromptu kamp mot Føniks, han fikk også ordnet det slik at tittelen plutselig sto på spill i kveldens tagkamp!

På HeteSLAG har investoren lovet å vise seg, sikkert i følge med sin representant og håndplukkede mediastjerne. Hva vil dette bringe for NWF, og hvor involvert ønsker vår nye investor å bli?

 

Bjørn Sem vil kue Den russiske bjørn!

Russiske Anton Deryabin er den første av våre to utenlandsgjester for kvelden – en kjempe i sitt hjemland og berømt og beryktet fra Singapore til Polen. Den tidligere fem ganger russiske mesteren (!) følger i sine kollegaer fra NSW – Northern Storm Wrestling – sine fotspor og utfordrer det beste UEWA har å by på – i dette tilfelle Norges største og sterkeste wrestler, Bjørn Sem!

Bjørns ildprøve

Deryabin ser sjansen til å slå en europeisk legende og kanskje sikre seg en kamp om UEWA-beltet Erik Isaksen bærer. For Bjørns del er innsatsen mer personlig; internasjonalt renomme er vel og bra, og å stige på UEWAs rankingliste og kunne kanskje utfordre for NSWs mesterskap er alle gode ting, som veteranen sikkert tenker på – men først og fremst har Bjørn noe å bevise. Han må bevise for Hannibal, for forbundet, for fansen og aller mest for seg selv at han fremdeles er Bjørn, og at Bjørn fremdeles er best!

Dette er et internasjonalt storoppgjør på alle måter – Den russiske bjørn mot den norske Bjørn. To digre menn vant til å kaste rundt på motstanderne sine braker sammen i en kamp med internasjonale konsekvenser – og med enorme mengder på spill for vår egen forkjemper. UEWAs fremtid kan avgjøres idet mastodontene går til krig… og kanskje vil norsk wrestling aldri bli det samme.

 

Kira mot Sixt – ’nuff said!

Omkampen alle har ventet på! På Damer og Deng stiftet vi for første gang bekjentskap med det svenske stjerneskuddet Sixt, som debuterte internasjonalt med et knepent, omdiskutert tap for vår egen Kira. På NM i Tagwrestling satte de to historie ved å være det første rene jentelaget som deltok i turneringen, etter å ha møttes igjen og igjen i Norden. Og på NM i Tagwrestling la Sixt Kira brutalt i bakken etter at kampen var tapt, akkurat idet Kira mottok Publikumsprisen for 2016. 

Oppgjørets time er kommet.

Kira mot Sixt. Norges kanskje fremste kvinnewrestler mot Sveriges fremste kvinnewrestler. Et internasjonalt oppgjør av rang. Kvinnewrestling i Europeisk toppklasse. Wrestling i europeisk toppklasse.

Kom og se.

 

Fire mann i kamp om Norges gjeveste pris!

På Vendetta så vi vår Norgesmester T-Jay forsvare beltet mot sin gamle rival Knoke, og i kaoset som fulgte da han prøvde å sende Knoke på skadelista sammen med den forrige mesteren, Adrian Storm, endte Knoke og Tommy P -T-Jays tidligere  partner – opp med å rense ringen for både T-Jay  og Espen Olsen, som hadde kommet for å hjelpe mesteren… muligens.

På Ragnarok møttes de fire i en tagkamp – som degenererte til en vill kamp alle mot alle da Advokat Martinsen fikk presset gjennom at tittelen skulle forsvares i kampen! T-Jay unnslapp også dette vanviddet med beltet i behold – men forbundskansleren hadde mer eller mindre på stedet booket en omkamp.

Alle mot alle.

Eliminasjonskamp.

Vi har sett to mestere gå inn i slike kamper før – og bare en av dem kom ut av det med beltet i behold.  Espen Olsen har lovet å dekke ryggen til sin til tider partner T-Jay… men kan han stoles på når det står om Norgesmestertittelen? Knoke har gamle, bitre minner fra feider med både T-Jay og Espen – og Tommy P bygde seg i sin tid sitt første rykte som noen å legge merke til nettopp på Knokes bekostning. De to viste også at de ikke lar en midlertidig allianse stoppe seg om det gjelder tittelen… og på Vendetta nappet Tommy en klar seier rett ut av klørne på Espen Olsen. Selv uten de ferske sårene møljeslagsmålet på Vendetta åpnet, er dette en kamp full av bitterhet og historie

Èn vinner tar hjem tittelen!

Knoke, Krigshøvdingen fra Hamar, er en av Norges mest mobile «big men»; en 120-kilos mann som gjerne kaster seg gjennom luften og ut av ringen, og en av norske wrestlings ivrigste nevekjempere. Tommy P, Partykongen, har et av Norges mest underholdende sett manøvre og skaper like mye fest i ringen som utenfor – og har vunnet begge de to siste multimannskampene han var med i. Espen Olsen er Norges for tiden kanskje raskest stigende internasjonale stjerneskudd, og utrolig nok er han nesten like dyktig som han sier han er – og han har ventet lenge på norsk gull. T-Jay er mesteren, Norges kanskje hardeste «striker» og en lynrask all-rounder med et dødelig bakkearsenal og Norges vakreste Moonsault.

Til sammen blir de kaos. Til sammen blir de en allerhelvetes kamp. Til sammen blir de kronen på verket for årets heteste wrestlingshow – og du kan bare se det på Rommen Scene denne lørdagen!