Går du med en drøm om å bli wrestler?

Går du med en drøm å bli wrestler?

Opptaksprøve til den norske wrestlingskolen avholdes lørdag 1. april på Heer skole i Drøbak. 

I 2013 kom en ung mann ved navn Heresh Kurdi inn på den norske wrestlingskolen etter opptaksprøve. Heresh trente hardt og iherdig, og etter flere gode kamper mot de beste norske wrestlerne, ble Heresh vinteren 2017 invitert til en europeisk wrestlingturné i Tyskland, Nederland og Sveits. Hans store drøm var blitt til virkelighet! 

Wrestlere fra den norske wrestlingskolen har vunnet titler i England, Danmark, Sverige, Finland m.m. – samt wrestlet i Japan, Sør-Amerika, Afrika og flere europeiske land.

Har du en drøm om å gå ut til wrestlingringen foran hundrevis, kanskje tusenvis av tilskuere som taktfast roper navnet ditt? 
Har du lyst å kjenne adrenalinet strømme gjennom kroppen i det du utveksler slag, spark og kast med din like innbitte motstander? 

Wrestlingskolen til Norges Wrestlingforbund er det eneste stedet i Norge som driver godkjent utdanning av wrestlere i Norge!

Wrestlingskolen har treninger hver helg, og lar seg fint kombinere med skole og jobb. Gjennom Norges Wrestlingforbund kan du også få muligheten til å trene hos noen av våre samarbeidspartnere i England, Sverige og Finland. På showene til Norges Wrestlingforbund får du lære alt om hvordan et wrestlingshow bygges opp, arrangeres og gjennomføres. 

Praktisk

  • Opptaksprøve skjer på Heer skole i Drøbak.
  • Adressen er Skanseveien 26, 1445 Drøbak. 
  • Buss 500 går fra Oslo Bussterminal 10.29 og 10.59 og tar ca. 50 minutter
  • Skolen er bare 4 minutters gange unna busstoppet.
  • Tidspunkt: 12-16:00.
  • Opptaksprøven koster 250,- som du betaler ved oppmøte. Vi tar Vipps og betalingskort.
  • Ta med treningsklær, innesko, drikkeflaske og matpakke. Om du er under 18 år, må godkjenning tas med hjemmefra.
  • Kontakt oss på 907 18 503 om du har spørsmål!

OBS! Send oss en e-post så vi vet at du kommer. Adressen er wrestlingskolen@wrestling.no.

Bergen?

I 16 år har Norges Wrestlingforbund holdt seg kun til Oslo-området. Siden flere av våre medlemmer nå bor i Bergen, er vi i startfasen på å begynne med treningstilbud der også. Så om du kommer fra Bergensområdet, send oss gjerne en e-post likevel. Jo flere som er interesserte, jo større er sjansen for at vi får til noe i vest!