Fireveis eliminasjonskamp om Norgesmestertittelen!

Det blir eliminasjonskamp på Heteslag igjen – og hvilken kamp!

På Vendetta gikk T-Jay med og neppe seirende ut av en knallhard tittelkamp med Knoke, og på Ragnarok kom han med nød og neppe ut av det med tittelen i behold etter å ha fått inn et fall på Tommy P i en kamp der T-Jay også slo ut sin egen tagpartner, Espen Olsen (!) etter nesten å ha tapt tittelen sin til ham (!!). Det har vært harde bud og ingen lett tilværelse for mesteren, som i sannhet har fått erfare at å bære beltet er å gå med en blink mellom skuldrene til enhver tid.

Og bedre skal det ikke bli.

Etter kaoset som avsluttet tagkampen på Ragnarok, der T-Jay opplevde å ete kanvas takket være sin gamle partner Tommy P selv etter at kampen var vunnet, inviterte Forbundskansler Vold alle fire deltagerne i kampen til å gjøre det på nytt, alle mot alle, på Heteslag! Eliminasjonskamper har i alle år vært en av Heteslagshowenes store trekkplastre, og denne gangen gjelder det altså tittelen – Fire wrestlere kjemper til bare en står igjen – og han drar hjem med norgesmesterbeltet!

Analyse av de fire

Espen Olsen har båret belter i utlandet, og er tidligere norgesmester i tagwrestling sammen med Daniel Sebastian – men det gjeveste beltet har sklidd mellom fingrene hans gang på gang! Men Espen er tross sin unge alder en overlevende fra noen av NWFs hardeste kamper, et talent helt utenom det vanlige og en giftig trussel mot hvem som helst. 

Knoke, Krigshøvdingen fra Hamar. Tagkjempen har satt sine øyne på singelsuksess – og etter å jule opp sleske Oslofolk. En skremmende mobil, slagkraftig mann, med glimt i øyet… eller er det mord i blikket? Veteranen har kastet seg inn i tittelbildet for første gang i i sin karriere – og ingenting kunne vel stå høyere på ønskelista enn å ta gullet med seg til Hamar uka etter Heteslag?

Tommy P gikk fra en lovende ung mann med større fokus på fest og  damer enn wrestling til en tittelutfordrer . Partykongen har kjempet seg til respekt og anerkjennelse fra ingen ringere enn menn som Bjørn Sem og Hannibal, og han har allerede en seier over T-Jay i beltet en mot en. På Ragnarok så mesteren kanskje for første gang udyret under partyløve-hammen – og vi tror ikke T-Jay likte det han så. Skal dette bli partysommeren over alle?

Men på tronen sitter T-Jay, og han har ingen planer om å la seg styrte. Mannen fra Kjelsås men ga TNT på båten på eksplosivt sett for å jage drømmen om norgesmesterskapet. Nå er drømmen  virkeliggjort, og han har tenkt å herske lenge. Norges kanskje hardeste striker, et utrolig flying game og bitter vilje til å gjøre hva som helst har tatt ham til toppen – og siden mars har vi sett hans løpende Yakuza Kick, «54 Kjelsås», legge alle tre av utfordrerne hans flate – og det kan komme når som helst. 

 

En sikker allianse?

I utlandet har Espen Olsen og T-Jay tagget lenge under navnet 1905 – Norges Sønner. Både publikum, vi i redaksjonen og uten tvil Forbundskansler Vold mente nok å ha sett det siste av det laget under de eksplosive sluttminuttene av kampen på Ragnarok… men wrestling.nos reporter fant de to backstage ikke lenge etter kampen – og skal vi tro dem, er de på samme side fremdeles.

Så vidt.

Kanskje.

Se videoen og døm selv.

Det er mulig alliansen holder hele veien til slutt… men det kan bare være en tilbake  med beltet… og vi så fristelsen bli for stor allerede på Ragnarok. Et forent Norges Sønner kan være ustoppelige i en eliminasjonskamp – men hvor lenge holder vennskapet?

Det er duket for storkamp på Heteslag. En kamp med historie flere år tilbake. En kamp du ikke kan gå glipp av…