Bergens førsteborger mot Kongen av Kurdistan… En. Gang. Til!

Daniel krever omkamp mot Heresh!

På Ragnarok møtte mannen som  sin tid satte norsk cruiservekt-wrestling på kartet og har æren av å ha definert Nordisk «High-Flying» den kommende stjernen i vektklassen. En av dem som den gamle veteranen desperat etter å beholde plassen sin på toppen, den andre som neste generasjons stjerne, bestemt på å ta sin plass der han rettmessig hører hjemme. Dette var en kamp begge «måtte» vinne – en kamp som kunne føre Daniel Sebastian tilbake til tittelbildet eller skyte Heresh i rakettfart opp den norske rankinglista.

Og etter en kamp som gikk høyt og lavt i bygget, stupende ut av ringen, vilt slående inn i publikum, svingende med stoler og med publikum i høygir, drev Heresh Kurdi Daniel Sebastian i bakken med hode først med en Huracanrana fra knelende stilling – og tok hjem seieren.

Og dette har ikke Daniel Sebastian kunnet la ligge!

En rasende bergenser!

Etter hva vi har fått høre, har eks-mesteren ringt ned kontoret til forbundet, og muligens til og med vært i kontakt med den nye investoren. Ifølge Daniel ble han klart ranet for seieren, og det tok Heresh «to kvinnfolk, ein gal mann fra Somalia, og hele faens Kurdistan ringside!» å slå ham. Han forlanger en omkamp – og denne gangen skal det ifølge Sebastian gå annerledes… og være en fair fight.

Heresh, etter hva vi har fått høre, tok imot utfordringen på stående fot.

Det betyr at det er duket for et returoppgjør mellom Norges kanskje to beste og mest berømte cruiservekt-wrestlere! En veteran desperat etter seier, med Norges kanskje mest imponerende samling skitne triks. En nykommer uten tanke om å stoppes, som har klort seg opp og betalt med blod og svette for hver centimeter på stigen – men nå står på terskelen av både norsk og europeisk suksess. Skitne triks og sluhet. Lucha-stil og blendende kontere. Dette er oppgjøret du må se…