Vendettaen er over oss!

Galskapen slippes løs igjen!

Tiden er inne! På lørdag braker det løs igjen: raseriet har nådd kokepunktet, alle grenser er brutt, og Rommen Scene vil bli skueplass for årets… Vendetta! Grizzly Olsen står klar for å ønske oss alle velkommen, og for å gjøre det klart at det er Tid! For! DENG!

 

Mesterne mot eks-mesterne!

Vendetta-kampgrafikk-six-man-tag

Få ting smerter i wrestling som tapet av en tittel. Vi har samlet norgesmesteren, Daniel Sebastian, og tagmesterene, Krigsherrene, på ett lag, og mot dem står de tidligere tagmesterne – Grom Gravalid og Knoke, og den tidligere norgesmesteren, Erik Isaksen, til en seksmannstag uten sidestykke. Med utrolige 3 tagmesterskap, 5 seire i den årlige tagturneringen og 9 Norgesmestertitler mellom deltagerne i kampen, er dette i sannhet et stormøte – og ingen vet om trangen til seier kan overvinne de gamle, bitre stridighetene på begge lag.

Slåsskjempene fra bygda på lag med Norges mest erfarne, mest dekorerte wrestler, – og regjerende Europamester. Et av wrestlingens største, sterkeste og likevel mest mobile tagteams satt sammen med Norges første, banebrytende Highflyer – og hans nær uutømmelige forråd av skitne triks. Denne kampen våger du ikke gå glipp av!

Drømmekamp om førsteutfordrerplassen!

Vendetta-kampgrafikk-tjay-vs-adrian

Mens Daniel Sebastian forbereder seg på kamp mot mannen han tok tittelen fra, møtes T-Jay og Adrian Storm for å avgjøre en gang for alle hvem som blir den neste trusselen på horisonten for Norgesmesteren! Adrian Storm har sanket en serie imponerende skalper i en nær uendelig kamp for å overbevise forbundskansler Vold om å la ham ta steget opp til tittelkampen igjen… og nettopp da han så ut til å lykkes, har T-Jay stilt seg i veien for ham!

For første gang møtes to av Norges mest intense, hardtslående, høytflyvende, innovative wrestlere i ringen en mot en. Dette er Europeisk cruiservekt-stil på sitt beste… og med norsk wrestlings viktigste, mest dyrebare juvel ventende for seierherren!

 

To mot en, mann mot kvinne, usanksjonert og uten grenser!

Vendetta-kampgrafikk-victor-og-kira-vs-espen

Victor Dale trodde han hadde slått Espen Olsen for godt og sendt ham fra forbundet på Powerslam – bare for å se mannen som tidligere bar Argon.maska ødelegge sjansen hans til å bli norgesmester igjen på NM i Tagwrestling, slå en stol i hodet på ham, og nær gjøre slutt på hans protege Kiras karriere før den hadde begynt med n Tombstone Piledriver på samme stolen.

Espen Olsen er ikke gjeninnsatt i NWF – men både Victor og Kira krevde å få ham i ringen – og en mann som påstår å ha kommet unna å ha tapt en kamp med karrieren på spill ved å skifte navn og utseende, kan knapt la være å ta enhver mulighet han får til å komme i ringen. Dette er kampen NWF ikke ville sanksjonere. Kira og Victor Dale møter Espen Olsen – og galskapen er garantert. Hevnens time er slagen – Espen Olsen, regjerende tagmester i Sverige, tidligere norsk tagmester, tidligere to ganger Ungt Blod-vinner. veteran fra legendariske Street Fights og flere bitre feider, møter to ganger tidligere Norgesmester, tidligere tagmester og tre ganger Nm i tagwrestling-seierherre Victor Dale – og kvinnen Victor kalte det mest lovende restlingtalentet han har sett på mange år…

 

 

Tre trusler fra de Sorte Menn:

Alle forræderes belønning!

12736606_10153847262727457_421636098_o

Ruslan har jaget etter hevn siden Hirden satte den modige russeren tilbake på skadelista flere måneder ekstra med på fjordårets Ragnarok. På Powerslam fikk han endelig alle tre i ringen… bare for å bli forrådt av sin partner, Hirdens nyeste medlem, Allan Ackles. Og nå må Allan betale for sitt svik i ringen – med mindre hans nye allierte har noe å si om det…

Allan Ackles – uforutsigbar, umoralsk og nær fullstendig ubalansert. Ruslan – rask, smidig og villig til å gå til stadig mørkere steder for å få hevnen han har jaget etter i snart ett år. Ingen vet hva som skjer når disse to møtes i ringen… annet enn ren galskap. Norsk wrestlings fremtid eksploderer på Rommen Scene!

 

Det endelige oppgjøret!

12736821_10153847262737457_327595756_o

«Jeg skal finne deg, Garm. Jeg skal gå gate til gate, og jeg skal finne deg!» Dette var Heresh Kurdis ord etter at Garm Støylen hadde kostet ham fjorårets Ungt Blod-seier. Garms Hird har fotfulgt den unge kurderens karrierefra første gang han satte fot i en NWF-ring, og endelig har Heresh veteranen der han vil ham ham. Etter et brutalt angrep utenfor Skårerhallen, filmet og delt med hele den norske wrestlingverden, har han definitivt Garms oppmerksomhet…

En av de aller mest spennende og mest populære nykommerne i norsk wrestling på årevis møter den selverklærte kongen av norsk wrestling, en veteran fra NWFs første show og noen av Norges aller mest brutale kamper. En av Nores mest populære mot en av de aller mest hatede i forbundet. Fart, teknikk og spektakulære angrep mot rå brutalitet og en av forbundets slueste renkemakere. Alt skal gjøres opp, en gang for alle!

 

Siggys åpne utfordring!

12698997_10153847262732457_6461720_o

Sigbjørn «Siggy» Løseth har kastet hansken – hvem som helst som våger kan ta den opp. Om de har noe uoppgjort med Hirden, nok til å ville gå to kamper på en kveld. Om de ikke er satt opp til kamp og vil vise forbundskansleren hvor feil det var. Om de så bare vil vise at de hører hjemme i norsk wrestling – da har Siggy en kamp til dem.

Mot hvem? Det for vi først vite når noen har satt navnet sitt på kontrakten…

Kom og se når Norges og Europas beste wrestlere gjør opp for tort og svie – en vendetta har brutt løs på Rommen Scene, og vi vil du skal være der for å se hvordan det slutter! En ny førsteutfordrer skal kåres – og NWF vil kanskje aldri være det samme når støvet har lagt seg…