Blir det Tommy P eller Aron Frost som fester på Rommen?

Tommy P står på egne ben, og Aron Frost venter for å slå dem ut under ham!

Aron Frost sulter etter gull. Som tidligere Norgesmester og tidligere tagmester – et belte han aldri tapte i ringen – kjenner englandsproffen godt til smaken av triumf – og all heder og ære han har oppnådd utenfor Norges grenser gjør ham ikke mindre sulten på mer! Regjerende mester Adrian Storm lovet i sin tid Aron en tittelkamp om beltet ble hans, og alt wrestling.no kan erfare, tilsier at Kongen i Nord ønsker å innfri løftet sitt – men skal NWF gir Aron tittelsjansen han drømmer om, kan han ikke hvile på sine gamle triumfer – han må vise at han fortsatt er en verdig utfordrer… og da kan han ikke ta seg råd til et tap mot Tommy P!
Tommy, på sin side ser ut til å ha landet støtt på bena etter den eksplosive oppløsningen av TNT – som følge av en kamp vi, uansett hva T-Jay måtte ønske, ikke skal glemme at Tommy P vant! Festløven fra Moss og hans evige kumpan Natasja har alle planer om å gjøre en enda større suksess uten «festdreperen» T-Jay – det være seg i singelwrestling eller som tagteam! Og mens Natasja sikter høyt med Damer og Deng, lar ikke Tommy muligheten gå fra seg – en seier over Aron Frost ville bevise en gang for alle, både for ham selv, for T-Jay, for publikum og for matchmakerkomiteen, at Partykongen kan matches med hvem som helst… kanskje også en Norgesmester.
TNT er kanskje borte, men en eksplosjon av en kamp står likevel på menyen. Høy sigarføring, fantastisk teknikk, ukonvensjonelle angrep og fest til langt ut på natten – og det er bare begynnelsen. Dette er en kamp du ikke våger gå glipp av, verken for hva som skjer i ringen eller for følgene kampen vil ha for NWF…