Det er T-Jays tid – eller blir det Knoke å få på HeteSLAG?

To av Norges fremste tagutøvere kolliderer – i singelkamp!

T-Jay har forlatt TNT – og nå krever veteranen sin tid i rampelyset! Selv før den eksplosive oppløsningen av tag-teamet på Stormvarsel, gjorde Kjelsåsmannen det klart i lang tid at hans fokus var på singelkarrieren – og Norgesmesterbeltet. Og selv om det var Tommy P som tok seieren hjem i oppgjøret mellom de to, var det T.Jay som forlot arenaen på egne bein, og T-Jay som satte punktum for samarbeidet mellom ham, Tommy og Natasja.

Så vidt wrestling.no har funnet ut, ventet ikke Tommy en gang til Stormvarsel var slutt før han ba om en kamp på Heteslag som virkelig kunne bevise hva han er god for. Det vil si, hva vi har hørt at han krevde var en tittelkamp, men forbundskansleren har ikke for vane å dele ut tittelkamper uten at man har bevist seg verdig først – og forbundskansleren har mange måter man kan bevise seg på. For eksempel… et møte med to ganger norgesmester i tagwrestling, Knoke – en mann som absolutt ikke setter pris på folk som svikter tagpartnerne sine!

Bitter, hardtslående råskap og teknisk perfeksjon møter Hedmarkens største slåsskjempe. Vinneren av kampen er garantert å ta et kjempeskritt nærmere en tittelkamp – noe Knoke bare har oppnådd en gang i sin lange karriere.  Se oppgjøret mellom veteranene så løs på Rommen Scene – og kanskje hele Rommen skolebygg – på Heteslag!