Hevn, seier og bitre oppgjør – en kveld med god, norsk husholdningsvold!

SHOWRAPPORT – NM I TAGWRESTLING!

 

NWF sparket i gang årets sesong med vår årlige turnering i tag-wrestling, med tagbeltene på spill og fem lag som ventet på å ta beltene fra Krigsherrene – og som om ikke det var nok, mottok Natasja sin første utfordrer fra utlandet – og Victor Dale kom for å gjøre opp med Daniel Sebastian en gang for alle. Grizzly Olsen ønsket alle velkommen til BUL-salen, og erklærte det tid… for DENG!

 

Semifinale 1: Krigsherrene mot TNT

Bjørn Sem og Hannibal sto foran den vanskeligste prøven tagmestere i NWF kan settes på – og for å være på den sikre siden, var Krigsherrene også første lag ut for kvelden. Krigsherrene hadde på forhånd lovet seier, og som turneringens største og sterkeste lag regnet de åpenbart md å ha fordelen – men laget de sto ovenfor har beseiret kjemper før. På sin side sto T-Jay og Tommy P i ringen sammen for første gang siden kampen mot Hirden på Trikkehallen i fjor. Alle TNTs medlemmer har bevist seg i singelkamper… men har fokuset på den enkeltes karriere styrket eller svekket laget alt i alt?

12400934_960218317399831_446446571302222843_n

Selv om fiendskapet mellom Tommy P og Bjørn Sem ser ut til å ha lagt seg, var det ingen tegn til det da bjella gikk. Krigsherrene gikk rett i angrep med det de kan best – atletisk brutalitet. Det ble tidlig klart at TNT var nødt til å sette alt inn på å slå hardt og fort, om de skulle vinne… eller overleve. De rokket Krigsherrene med top-rope dropkicks i ryggen, lynraske kombinasjonsangrep og til og med en dobbel suplex på Bjørn Sem. Krigsherrene svarte med knallharde kontere, utrolige styrkeoppvisninger, som da Bjørn Sem fanget T-Jay da denne kastet seg fra topprepet og rett og slett lempet ham over i eget hjørne, der han og Hannibal kunne lemleste veteranen, et Spear som nær klippet Tommy P i to, og en senton som nok hadde gjort slutt på kampen om T-jay ikke hadde hatt tilstedeværelse nok til å rulle ut av ringen.

71839_960218424066487_7910645792245191975_n

Til slutt ble dog overmakten for stor – Krigsherrene fikk isolert Tommy P og fikk inn en av sine farligste kombinasjonsangrep – en Powerslam fra andre repet, fulgt opp av en top-rope Frog Splash. Krigsherrene avanserte til finalen etter en knallhard kamp… og det kan se ut som om det er trøbbel i rekkene blant TNT.

 

Semifinale 2: Hirden mot Erik Isaksen og Aron Frost

Andre semifinale satte to ferske kombinasjoner sammen – først ute var Hirden – som på ingen måte er noen ny trussel, men som stilte med en kombinasjon som aldri har gått i ringen sammen før; Garm Støylen og Allan Ackles. Allan er det nyeste tilskuddet til Sigbjørn «Siggy» Løseths Sorte menn, og ble umiddelbart belønnet for sitt forræderi på Powerslam med en sjanse til å bli tagmester. Erik Isaksen og Aron Frost kjenner hverandre godt, men var heller ikke erfarne som lag – med tre veteraner og en nykommer, så oddsene ut til å favorisere Isaksen og Frost – men nærværet av hele Hirden ringside måtte sies å mer enn kompensere for fordelen i erfaring…

IMG_2997_DxO

Det ble en kort og intens batalje, som bølget frem og tilbake fra første til siste stund. Isaksen og Støylen tok opp igjen fra sine gamle, nær legendariske kamper, og Allan gikk hardt etter Aron Frost – som så ut til å ha bestemt seg for å lære unggutten en lekse. En Death Valley Driver fra Isaksen på Garm, fulgt opp av en top-rope Clothesline og en Sliding D fra Frost holdt på å avgjøre kampen da Hirden blandet seg inn – og selv om alt de oppnådde var en distraksjon, for så å bli sendt ut av dommeren, var det nok til at Hirden fikk tatt over kampen. Noen øyeblikk senere var Isaksen kastet ut av ringen, og Aron hadde blitt utsatt for Garms tommelslag mot strupen.

535058_960218847399778_8017302217540708824_n

En stund så det ut til at Allan skulle få has på Englandsveteranen, men i siste øyeblikk fikk Aron inn en massive Lariat. Noen øyeblikk senere var alt på spill igjen, inntil Isaksen og Frost avgjorde med en Søvndysser/Superkick-kombinasjon for å bli det andre laget i finalen.

 

En førsteutfordrer skal krones!

Da Adrian Storm kom tilbake til NWF etter et år i England, krevde forbundskansler Vold at han måtte bevise seg på nytt om han ville inn i titteljakten igjen. Forbundskansleren er en vanskelig mann å overbevise… men etter Adrians seier over Aron Frost på Powerslam, var til og med han overbevist! Vold sto i ringen og skulle til å gi Stormen fra Nord tittelkamp på Vendetta… da det hele ble avbrutt av T-Jay, som øyensynlig ikke kunne tro at han hørte riktig.

IMG_3040_DxO

Bevæpnet med en mikrofon, forlangte T-Jay å vite hvordan Adrian kunne gjøre seg fortjent til tittelkampen på under ett år når han selv hadde gått ni år for to sjanser på tittelen. Det hele var på vei til å bryte ut i håndgemeng da Vold brøt inn med en løsning som, om den ikke tilfredsstilte begge parter, i det minste tilfredsstilte publikum: på Vendetta skal vi få se Adrian Storm mot T-Jay – og vinneren blir den offisielle førsteutfordreren for Norgesmestertittelen!

 

 

Semifinale 3: Sveriges Elit mot GromKnoke

Tredje semifinale var et internasjonalt oppgjør – i fjor deltok Sveriges Elit i NM-turneringen, og truet med å ta beltene hjem til Sverige. Den gangen ble de sendt hjem etter nederlag i semifinalen, men i år hadde Steinbolt og Harley Rage sverget å ta beltene hjem til Sverige, koste hva det koste ville! Grom Gravalid og Knoke ventet på dem i siste semifinale i år – det norskeste av alle tagteams. Det var klart for en virkelig landskamp i BUL-salen!

12540544_960219290733067_8750457236186627050_n

De to lagene barket sammen i et virkelig tungvektsoppgjør. Knoke og Steinbolt knivet i styrkeprøver, og Gravalid og Rage havnet midt i en bitter knivhånds-choputveksling. Svenskene viste tidlig at de ikke var fremmed for skitne triks, selv om de også demonstrerte nok styrke og teknikk til at de ikke skulle behøve dem. Likevel svingte kampen sakte men sikkert nordmennenes vei, inntil svenskene fikk isolert Knoke. Harley Rages Spinebuster var nær ved å gjøre ende på kampen, før Knoke med nød og neppe fikk tagget inn Gravalid igjen. Gravalid gikk berserkergang mot svenskene, og bragte til og med inn partneren sin igjen for et antall av deres patenterte kombinasjonsmanøvre – og etter at Gravalid hadde løftet Knoke himmelhøyt og sluppet ham ned på Steinbolt, så det ut til at nordmennene hadde kampen i boks.

IMG_3064_DxO

Dessverre hadde svenskene ennå ett ess i ermet. Gravalid hadde undervurdert hvor hardt kampen hadde tatt på Knoke, og mens han så til sin falne kamerat, grepsvenskene tagbeltene – det første forsøket ble stanset av dommeren, men det var en del av planen – bak dommerens rygg smalt Rage ned Gravalid med det andre beltet, og svenskene snek seg til den siste plassen i finalen med nød og neppe.

 

Publikumsprisen.

Etter pause ble wrestlerne møtt med en hyggelig overraskelse. I lang tid nå har Per Egeli Kjær fra Radio Marerittet fulgt og støttet norsk wrestling. Han publiserer «Storm-nytt», som er å finne som flygeblad ved hvert show han har mulighet – i tillegg til på hjemmesidene til Radio Marerittet – hvor han spår om kamper og utbrer sine forventninger. Han har også i lang tid avholdtavstemninger om hvert shows beste kamp, og ville nå i år for første gang premiere wrestleren som gjennom disse avstemningene hadde fått flest stemmer.

IMG_3077_DxO

Wrestleren det var snakk om viste seg å finnes blant publikum, dette showet – ingen ringere enn Argon, som forrige show tapte mot Victor Dale med karrieren på spill. Et plaster på såret og en påskjønnelse for en tross alt svært talentfull wrestler, tenkte mange. Lite ante de hva kvelden skulle bringe…

 

Norgemsmester-tittelkamp: Daniel Sebastian mot Victor Dale

Daniel Sebastian og hans partner Argon satte Victor Dale på skadelista i trekvart år. På Powerslam kom Dale tilbake, sammen med sin protege Kira, og tok en knusende hevn ved ikke bare å slå Argon i en Streetfight, men også gjøre slutt på NWF-karrieren hans. Nå sto Daniel Sebastian for tur – og norgesmestertittelen hans. Daniel hadde imidlertid en overraskelse på lur; Victor hadde fortsatt med seg Kira ringside, og Daniel hadde med seg sin egen assistent – Andrea Kaiser. Var oddsene jevnet ut?

IMG_3128_DxO

Victor brød seg ikke om oddsene. Hangikk umiddelbart så hardt ut at norgesmesteren nærmest flyktet fra ringen, etter såvidt å ha unnsluppet en IKO i kampens første minutt. Der prøvde Sebastian til og med å hjemme seg bak sin assistent – inntil Kira kom på banen. Victor fortsatte sitt nådeløse angrep på Norgesmesteren, og selv om bergenseren kastet alt han eide av skitne triks, fra å sende Dale i stolpen på utsiden av ringen til å sparke midtrepet opp i skrittet hans da han var på vei mellom repene, så det hele ut til å gå Victors vei – inkludert en Twisting Front Suplex fra andrereptet som nær ga Dale seieren – helt til Andrea blandet seg i kampen og felte Dale i et kritisk øyeblikk.

Kira lot umiddelbart Andrea betale for innblandingen, men skade var skjedd og Daniel var i kontroll – men selv en Snap Suicideplex (suplex fra topprepet) var ikke nok til å avslutte kampen for Bergenseren. Victor kjempet seg vei inn i kamen igjen, og rammet tilslutt norgesmesteren med IKOen han hadde forsøkt å få inn hele kampen . men Daniel sparket ut på norgeshistoriens minste margin. Det var så nær om å gjøre at hele salen var sikker på at Dale hadde tatt beltet. Dale halte Norgesmesteren opp igjen, og kort tid etter traff han nok en IKO, som Danel umulig kunne ha klart å komme ut fra… men da stormet Argon fra plassen sin i publikum og trakk ut dommeren, rett før den avgjørende tellingen!

1915215_960220040732992_1311502122414647224_n

Med dommeren i en haug på gulvet, gikk Argon knallhardt til angrep på den utslitte Victor Dale, og la ham ut med en stol Andrea skaffet til veie. Da Kira prøvde å se til mentoren sin, smalt Argon også stolen i ryggen hennes to ganger, før trioen avsluttet sitt heslige verk med at Argon ga Kira en Tombstone Piledriver på stolen, mens Daniel tvang Dale til å se på. Kun Forbundskansler Volds trussel om å strippe Daniel for tittelen og suspendere både ham og Andrea gjorde slutt på redselsfullhetene.

IMG_3204_DxO

På vei ut grep Argon mikrofonen, og skrek triumferende at selv om Argon var borte, var vi ikke kvitt mannen under maska – Espen Olsen er her for å bli…

 

Norge mot Skottland: Natasja mot Nikki Storm

NWF har en lang tradisjon med å måle seg mot Europas beste, og ingen har holdt den tradisjonen mere levende enn Miss Mina. Nå, etter at Mina har lagt støvlene på hylla, holder Natasja stolt fanen oppe – og hun skulle få litt av en ilddåp! Skotske Nikki Storm er ikke bare en av Storbritannias store kvinnetalenter, men hun har også wrestlet både i statene (blant annet for SHIMMER) og Japan (blant annet for STARDOM), og har årevis med erfaring, på tross av bare å være 25.

IMG_3298_DxO

Det var tydelig at Nikki kom til Nore overbevist om å ta hjem seieren, og skotten åpnet med å ta svært lett på Natasja etter en heldig start på kampen – som bare resulterte i at et dropkick sendte hene hodekulls ut av ringen. Etter dette fikk pipa en annen lyd – men mest for å sette opp et sniangrep… som Natasja så komme og raskt snudde mot henne. All overlegenhet og drittslenging til tross, så er faktisk Nikki Storm bortimot så god som hun vil ha det til, og mot en veteran fra flere verdensdeler har man ikke råd til feil; Nikki endte opp i kontroll over kampen igjen etter en av sine patenterte Neckbreakers, og gikk hardt ut mot Natasja, med fokus nettopp på nakken.

946176_960220940732902_1143459284165024484_n

Kampen så ut til å være avgjort da Nikki fikk satt Natasja opp for sin Arctic Cyclone Neckbreaker – men på ett eller annet vis sparket Natasja ut og satte igang et comeback, kronet med en ødeleggende X-Factor. Til slutt måtte Nikki ty til den ufine delen av læreboka – da Natasja gikk for en Elevated DDT, grep skooten om repet for å stoppe fallet sitt, og før Natasja hadde summet seg, hadde Nikki pinnet henne for seieren – med begge føttene på repet.

Nikki Storm tok hjem seieren, men Natasja mer enn beviste at hun kan måle seg med hvem enn som besøker landet…

 

Finale i tagwrestlingturneringen: Krigsherrene (c) mot Erik Isaksen og Aron Frost mot Sveriges Elit

Da var det duket for kveldens siste kamp, og det var på tide å se hvem som skulle reise hjem med tagbeltene. Krigsherrene hadde kommet seg forbi første hinder, men det vanskeligste sto igjen – en triangelkamp der alle kunne tagge alle, og der kampen fortsatte etter at første lag var slått ut til bare ett stod igjen. Aron Frost og Erisk Isaksen sto klar til dans… og Sveriges Elit truet med å ta beltene helt ut av landet.

IMG_3384_DxO

Det var tidlig klart at ingen likte svenskene – de første minuttene var en norsk konkurranse om hvem som kunne gi Steinbolt og Harley Rage mest juling, og selv om svenskene bet godt fra seg, var det ingen måte de to kunne stå seg mot fire av norsk wrestlings topputøvere særlig lenge. Svenskene fikk så mye juling at de var på nippet til å bare gå sin vei. Men i en kamp som dette finnes det ingen venner, annet enn din egen tagpartner (og å dømme etter tidligere finaler, ikke alltid det engang) – den norske alliansen varte ikke lenger enn til at svenskene fikk tagget to nordmenn inn mot hverandre og nektet å tre opp i hjørnet igen før de hadde begynt å slåss.

Det var mye historie mellom nordmennene her, også, og så fort demningen brast, var vi vitne til en treveiskamp av de skjeldne. Isaksen og Frost briljerte med teknikk og de imponerende, knalharde kastene og slagene som hadde tatt dem til finalen. Sveriges Elit satte sin lit til fysisk overlegenhet og slu planer, mens Krigsherrene trumfet på styrke størrelse og «atletisk brutalitet». Slams, Lariats, Avalanches, ødeleggende kombinasjonsmanøvre… i omtrent ti minutter var kampen ett eneste kaos av wrestlere.

12509384_960221577399505_4190852632410774095_n

I kaoset så Sveriges Elit muligheten til å gjøre det første, avgjørende stikket – et tag bak ryggen til Isaksen medførte at Isaksens Northern Light Suplex ble utført på feil mann, og før Europamesteren fikk summet seg, hadde han falt som offer for en pinmanøver fra den nå lovlige mannen i ringen. Krigsherrene gikk hardt ut for å avgjøre, nå som det sto to mot to, men etter noen minutter fikk svenskene isolert Bjørn Sem, og en imponerende Samoan Drop/Second Rope Senton-kombinasjon holdt på å gi svenskene tittelen – men Bjørn sparket ut i siste liten. Svenskene prøvde alt, inkludert å dra Hannibal inn i ringen for å distrahere dommeren så de kunne jobbe sammen ulovlig – men Hannibal falt ikke for fellen, og distraheringen av dommeren førte bare til at Bjørn kunne treffe Bjørns Balleskalle – et grep som hadde medført diskvalifikasjon og svenske mestere om dommeren hadde sett det.

Hannibal kom seg nå inn i ringen og la om seg med lag, spark og slams. Krigsherrene la svennskene flate og traff Powerslam/Frog Splash-kombinasjonen som tok dem til finalen – men Steinbolt klarte på ett eller annet vis å sparke ut. Så gikk svenskene etter beltnee igjen, g BUL-salen satt skrekkslagne da tagbeltet smalt i panna til Hannibal – men også han sparket ut, til svenskenes fortvilelse. Til slutt sendte Hannibal Steinbolt på hodet ut av ringen og satte opp Harley Rage for det virkelig store artilleriet – Tungtvannsdråpen. Ikke engang Harley Rage kommer seg opp fra den, skulle det vise seg.

12510450_960223097399353_4619564303838452636_n

Etter en lang, hard kamp var det altså klart – Krigsherrene hadde gjort det nær umulige, og forsvart tagbeltene sine i tagturneringen! Men kvelden etterlot mange spørsmål; T-Jay etterlot Tommy P på gulvet etter åpningskampen, og virket langt mer konsentrert om tittelutfordringen sin. Hva skjer med TNT? Adrian gikk fra en tittelkamp på Vendetta til å måtte bevise seg ennå en gang foran NWFs publikum, hva tener han? Er Kira alvorlig skadet? Kan Argon virkelig bare ta av seg masken og kalle seg Espen Olsen, og fortsette å wrestle for NWF?

 

Den som følger med på wrestling.no – og som kommer på Vendetta på Rommen Scene i februar – får se…