Showrapport – Damer og Deng!

En æra begynner – og gamle gjenoppstår…

Damer og Deng har vært her, og som lovet rokket showet NWF til sine grunnsteiner. Internasjonal turnering med Norge mot Sverige mot England? Check. Stjerner født på en kveld? Check. Karrierer satt på spill? Check. En vinner ac Nøkkelen til sine villeste drømmer? Check. Torneo Cibernetico – timanns eliminasjonstag med påfølgende oppgjør mellom vinnerne? Check. En sinnsvak kamp på liv og død som raste gjennom publikum og halve Rommen Scene? Check!

 

Partykongen mot Norges største wrestlingeksport – Tommy P mot Aron Frost!

Damer og Deng Kampgrafikk Aron frost vs Tommy P

På forhånd var dette annonsert som kampen som ville avgjøre det kommende tittelbildet. Aron Frost hadde løftet om en tittelkamp fra Adrian Storm, men trengte resultater for å overbevise en streng Forbundskansler. Tommy P kunne ta kjempeskritt ut av sin tidligere tagpartners skygge med å krone en voksende seiersrekke med å slå en tidligere norgesmester, og legge navnet sitt til utfordrerrekka… men for taperen ville veien mot toppen bli mye lenger enn før.

Willy Larsen (7)

Tommy P så ut til å ha sett alvoret i kampen minst like bra som Aron Frost – det var en langt mer fokusert festløve enn vanlig som møtte publikum i åpningskampen. Aron åpnet med sin sterke, britiske teknikk, og la Tommy i bakken mange ganger, men Tommy viste seg å ha gjort hjemmeleksa si godt, og svarte med samme mynt etter å ha lurt Aron inn i Johnny Saints legendariske «menneskelig fotball»-finte.

Kampen så svært jevn ut da Aron smalt til med noen av sine patenterte suplexer for et par store vinnersjanser – men en tydelig rystet Tommy ga svar på tiltale med en spark-og-flygende-albuekombo hans gamle tagpartner ville vært stolt av. «Velkommen til Ibiza» så et øyeblikk ut til å ha gitt Tommy seieren, men i siste øyeblikk fikk Aron satt fart på kampen igjen og avsluttet med en massiv TKO.

Willy Larsen (17)

Aron tok hjem seieren, men det var umulig å ikke legge merke til at Englandsproffen haltet sterkt og måtte ha assistanse av dommeren for å forlat ringen. Den tidligere Norges- og tagmesteren kan ha gått på en Phyrrisk seier på hjemmebane ved Rommen scene – men hvis kneet holder, er det vanskelig å se for seg at han ikke nå har gjort seg fortjent til tittelkampen Adrian Storm lovte ham!

 

Før Damer og Deng-turneringen skulle ta til, kunne konferansier Grizzly Olsen til stor glede for publikum og forbundet introdusere Norges første kvinnewrestler, Miss Mina, til å introdusere wrestlerne i turneringen!

Damer og Deng, første semifinale – Norge mot Sverige!

Damer og Deng Kampgrafikk Kira1Damer og Deng Kampgrafikk sixt

Første semifinale i kvinneturneringen sto for døra, og vi startet med det nye, svenske stjerneskuddet Sixt mot vår egen Kira!

For oss i publikum var Sixt et ubeskrevet blad, men Kira og Natasja hadde møtt henne på et show i Danmark, og Kira hadde nevnt å holde skarpt øye med henne på en internasjonal treningsleir tidligere den måneden. Kampen ga et umiddelbart forvarsel om resten av turneringen – den var brutal, fysisk, personlig… og med en slutt du ikke så komme.

Willy Larsen (19) Willy Larsen (20)

Sixt åpnet ballet med å kaste seg i repene mens Kira ennå sto på topprepet og hilste publikum. Den større og sterkere svenske jenta kjørte hardt for å beholde overtaket snikangrepet hadde gitt henne, men Kira satte hardt mot hardt og kjempet seg inn i kampen med knallharde albuestrikes og raske takedowns. Det var snart tydelig at Sixt hadde satt seg som mål å bruke størrelse- og styrkefordelen sin for alt det var verdt, og like tydelig at hun efinitivt hadde gjort hjemmeleksa si – svensken var forberedt på flere av Kiras kontere og planer, og hadde svar på langt de fleste – stort sett i form av en albue mot tinningen.

Willy Larsen (23)

Kiras fart og erfaring begynte likevel å gjøre seg gjeldende, og den norske jenta hadde sakte men sikkert snudd kampen til sin fordel… da Andrea Kaizer fant det for godt å dukke opp. Daniel Sebastians agent hadde lobbyet hardt for å være en del av turneringen, og det var tydelig at hun ikke var fornøyd med å bli tilsidesatt. Forbundskansler Vold prøvde å stoppe henne, men en real ørefik satte ham midlertidig ut av spill – lenge nok til at Sixt kunne nyttegjøre seg av distraksjonen, og at Kaizer kunne finne frem en stol fra under ringen. Mens man kanskje skulle tro at hun ville båret nag til jenta som tok plassen hennes, så det ut til at Sixt og Andrea Kaizer fant felles sak, og mes dommer Marius var distrahert med å bli kvitt stolen Andrea hadde dratt inn, gjorde de klar til å gjøre slutt på Kira. Dessverre for svensken slet Kira seg løs i siste øyeblikk, og de to ferske allierte gikk i hverandre. Med Andre ute for telling ringside, var det en smal sak for Kira å utnytte Sixts forvirring og gjøre slutt på kampen – samt sende seg selv til semifinalen!

Willy Larsen (28)

 

Damer og Deng, andre semifinale – en brutal sjokkseier!

Damer og Deng Kampgrafikk natasja Damer og Deng Kampgrafikk sweet saraya1

«Sweet» Saraya Knight har vært Europas kanskje aller største navn blant kvinnelige wrestlere i mange år, og var Miss Minas første og siste motstander i hennes internasjonale karriere. I følge henne selv hadde hun insistert på en plass i turneringen for å måle arvtagerne til skandinavisk kvinnewrestling – og i første runde hadde hun trukket Natasja.

Willy Larsen (30) Willy Larsen (50)

Natasja hadde kommet til turneringen for å reise kjerringa etter å til slutt ha tapt for Kira på HeteSLAG før sommeren – men når Saraya angrep før bjella gikk, var det en tydelig sjokkert Ringens Dronning som gikk til kamp. Knight-familiens matriark pøste på med slag og spark helt på grensen av det lovlige, og kastet Natasja over hele ringen etter håret – og Natasja så ut til å ha stor problemer med å svare på det brutale overfallet.

Willy Larsen (43)

Saraya la Natasja i bakken med en stygg DDT, men hvor rystet Natasja enn var, ville hun ikke gi seg – Saraya gikk for pin etter pin, men Natasja ville ikke bli nede. Men til tross for Natasjas mot, var kampen nesten sjokkerende ensidig – selv når Ringens Dronning fikk gått til motangrep, var det nesten så Saraya bare ristet det av seg og kom rett tilbake. Til slutt fanget Saraya Natasja i en brutal skulderstrekk med begge armene låst, og foran et sjokkert publikum måtte Natasja gi opp. På tross av en overbevisende seier, nektet Saraya å slippe grepet før Kira til slutt stormet ringen for å hjelpe – og når Miss Mina prøvde å gå imellom, ble hun belønnet med et slag som ga gjenlyd i veggene i Rommen Scene!

 

Etter kampen ble det klart for wrestling.nos reporter at Natasja hadde pådratt seg en alvorlig skulderskade allerede i kampens første minutt. Foreløpig har vi ikke fått høre nytt om skadens omfang, men vi vet at det dreier seg om et brudd i skulderen – samme type skade som til nå har satt Garm Støylen ut i fire måneder, uten tegn til å se ham tilbake. At Natasja i det hele tatt fortsatte kampen, må sees på som et slags mirakel, og at hun holdt ut i over syv minutter, og at det måtte ikke en, men to skulderbaserte låsegrep til for å avslutte kampen, er bortimot over vår reporters forstand. Vi løfter hatten for Ringens dronning, og håper hun snart er tilbake i ringen!

Etter pause var det snart klar for Forbundskanslerens store vågespill, en timanns eliminasjonstag med selveste Nøkkelen til suksess på spill – men først ville vår alles favoritt, Espen Olsen si noen ord. Mange ord, faktisk. Først og fremst om hvordan han, som dobbelt svensk mester, ikke ble respektert nok her i forbundet! Et tilfeldig medlem av NWFs hardt prøvede sikkerhets-crew pådro seg Olsens vrede, og den tidligere maskerte wrestleren nærmest dro vakten – og wrestlingskoletraineen – opp i ringen. Der gikk ikke alt helt som Olsen hadde tenkt, og til salens store jubel ble han kontant lagt i bakken med en Crossbody etter at han hadde sendt traineen i repene – men Olsen kom grusomt tilbake med en serie European Uppercuts og en serie massive kast, før han satte vakten i Strekkbenken og nektet å slippe før Forbundskansleren truet med å suspendere ham.

Forbundskansleren var dog heller ikke på dette tidspunkt en svært tålmodig mann. Hvis Espen Olsen likte å slåss slik, skulle han få lov; dette var påskuddet Vold hadde ventet på for å annonsere Espen Olsen mot Victor Dale i Streetfight II! Til Olsens forferdelse kunngjorde Vold at kampen ville stå allerede på Kongen på Haugen!

 

Galskap satt i system: En gyllen mulighet – timanns eliminasjonstag!

Damer og Deng Kampgrafikk mulighet2

Dette var kampen som fikk wrestling.no til å tro at forbundskansleren hadde gått fra vettet – ti wrestlere, blant dem de bitreste rivaler, de mest brutale monstere, de mest psykotiske gærninger og de beste av de beste; sett dem på tilfeldige lag i en eliminasjonskamp, og fortell alle at de som står igjen på vinnerlaget må gjøre opp seg imellom, sånn bare for å drive paranoiaen og renkespillene til nye høyder. Gi vinneren muligheten til å sette opp en kamp akkurat som han vil, når han vil på det tidspunktet han vil. Hva får du da?

Vel, noen vil kalle det årets kamp. Andre vil kalle det komplett galskap. Alle vil kalle det enormt underholdende… og en nær uforståelig sjanse å ta!

Willy Larsen (68)

Kampen endte opp som vi ventet – med splittede tagteam, venner på hver sin side og fiender som måtte prøve å sameksistere. Når trekningen var gjort og protestene stilnet, sto lagene som Espen Olsen, Bjørn Sem, Erik Isaksen, Heresh Kurdi og Grom Gravalid mot T-Jay, Hannibal, Hirden (Allan og Ruslan) og Knoke! Hvis dette slår deg som lag som ville samarbeide bra, får du tenke om igjen, for her satt galskapen løst! Espen Olsen, selvoppnevnt lagkaptein, åpnet ballet med å eliminere Knoke i kampens åpningsminutter, på en Tope Atomico, mens Knokes lagkamerater holdt på å ta livet av hverandre ringside. Det ble spilt høyt i å ikke la ens eget lag gjøre det for bra, og de mest usannsynlige kombinasjoner gjorde seg gjeldende – kunne du sett for deg Hannibal utnytte seg av T-Jays kne i ryggen til å eliminere Europamester Erik Isaksen før denne kampen? Nei? Men det fikk du se her – riktignok etter at Espen Olsen hadde irritert sitt eget lag til de grader at de lot Isaksen slå ham ut med en Søvndysser og servere ham på sølvfat til motstanderne!

Allan og Ruslan var det eneste tagteamet som hadde kommet på samme lag, og det var tydelig hvilken fordel de hadde av dette. De to jobbet effektivt og sadistisk sammen, om det så være for å overleve Bjørn Sems herjinger, for å eliminere Ruslans tidligere venn Heresh Kurdi etter å ha skaffet seg overtaket på særdeles uærlig vis og en skremmende Pumphandle Slam/Toprope Splash-kombo, eller dominere Isaksen to mot en, var de en styrke å regne med i kampen – og selv om Isaksen greide å eliminere begge to, var julingen de hadde gitt ut en sterk medvirker til at Hannibal senere senket Europamesteren.

Willy Larsen (80)

Gjennom hele kampen hadde Bjørn og Hannibal nektet å slåss mot hverandre, men med bare Bjørn igjen – g når T-Jay nektet å tagge inn – måtte de til pers. De to titanene barket sammen i et massivt oppgjør som fikk ringen og veggene til å skjelve, men denne gangen var det Hannibal som trakk det lengste strået – bare for umiddelbart å måtte møte sin tidligere partner, T-Jay, i en kamp om den endelige seieren!

Hannibal slo kraftig fra seg, men etter allerede å ha målt krefter med Bjørn og Erik Isaksen, ble den nær uthvilte T-Jay for mye. Med et massivt Elbowdrop from topprepet tok T-Jay seieren og fikk utdelt Den gylne nøkkelen, symbolet på retten til å sette opp enhver kamp til enhver tid med hvilke regler og stipulasjoner som helst – en gang. Vi venter i spenning på hva T-Jay vil gjøre med denne muligheten… men kjenner vi ham rett, involverer det tittelen – og mester Adrian Storm bør begynne å se seg over skulderen!

Willy Larsen (85)

Finale i Damer og Deng-turneringen – «No Disqualification, you bitch!»

Damer og Deng Kampgrafikk sweet saraya1Damer og Deng Kampgrafikk Kira1

Etter den sjokkerende kampen mot Natasja, var det med bange anelser mange så mot finalen – men etter slutten på andre semifinale, hadde Miss Mina tatt på seg rollen som kampens dommer, til Sarayas store irritasjon. Bedre ble det ikke da Kira tilsynelatende hvisket i Minas øre, og briten begynte å mistenke kompiskjøring mellom de to norske damene…

Willy Larsen (87) Willy Larsen (88)

Men hva Kira hadde bedt om, var å gjøre matchen til No Disqualification, No Count-out. Rett opp Knight-matriarkens gate… eller?

Willy Larsen (90)

Med Sarayas ivrige godkjennelse, gikk de to løs på hverandre så busta føyk. De tvang hverandre opp i hjørnerne, sparket og slo både over og under beltestedet, dro hverandre etter håret fra ringpost til ringpost og slo seg løs i en av forbundets aller mest brutale kamper, uansett kjønn. Det tok ikke lang tid for ringen å bli for liten forgalskapen – Saraya sendte Kira med hodet først inn i hjørnestolpen på utsiden så det klang i metallet og stønnet i publikum – og så bar det ut mellom stolene så tilskuere, vesker og kameramenn fløy. Dette var Sarayas element og nytt territorie for Kira, og veteranen og den tidligere SHIMMER-mesteren smalt det hun kunne finne over sin slagne motstander  særlig publikums stoler. Det gikk så langt at man skulle tro Mina ville vurdere å stoppe kampen, men Mina har selv vært i brutale, blodige kamper uten regler eller æresbegrep, og holdt hodet kaldt og lot det stå til.

Willy Larsen (93)

Til slutt gjorde Saraya en eneste feil – hun gikk for et fall på gulvet i arenaen, men selv om kampen var uten regler, hadde den ikke blitt gjort til en kamp der fall talte hvorsomhelst; den måtte avgjøres i ringen. De få sekundene var det Kira trengte for å samle seg, og nå ga hun legenden tilbake med samme mynt. Kampen raste videre gjennom publikum, helt til Saraya øket innsatsen med en livsfarlig Hangman’s DDT fra ringkanten og nedpå gulvet. Med seieren innen rekkevidde, dro hun Kira opp på ringkanten igjen… bare for å få smake sin egen medisin, med en DDT fra Kira på ringkanten!

Willy Larsen (97)

Nå var det Kira som tok kampen inn i ringen igjen, men Saraya kom likevel nærmest seieren, med å sveipe bort beina under Kira og pinne henne med begge beina på repet… noe Mina nektet å telle for. At dommeren ikke kan diske for regelbrudd betyr ikke at hun trenger å telle på et ulovlig pin, sa hun – en kontroversiell avgjørelse; ikke minst siden Kira grep muligheten da Saraya… diskuterte… avgjørelsen med Mina og rullet opp Saraya til fall og sin karrieres ubestridt største seier!

Willy Larsen (103)

Vi gratulerer Kira med seieren i Damer og Deng-turneringen – en seier som vil sette henne på Europakartet – og T-Jay med sin Gylne mulighet. Og vi merker oss svært spente at Saraya utfordret Miss Mina etter kampen – og at mens Mina ikke sa ja, sa hun heller ikke nei…

 

Vi sees på Kongen på Haugen, og enter i spenning på hva utfallet av Damer og Deng vil bli…