Kampen NWF ikke vil sanksjonere!

To mot en, usanksjonert og utemmet!

På NM i tagwrestling ble Victor Dale ikke bare snytt for norgesmestertittelen med minste mulige margin, han ble også angrepet i ryggen av en fiende han trodde var borte for godt, og måte se på mens hans protege, Kira ble slått ned med en stol og så utsatt for en Tombstone Piledriver på den samme stolen – en handling som kunne ha avsluttet karrieren hennes før den var begynt. Og alt er Espen Olsens skyld?

Hvem?

Espen Olsen. Mannen som har skjult seg under Argons maske i årevis. Mannen som på Powerslam satte karrieren sin på spill mot Victor – og tapte. Mannen som nå påstår at det var Argons karriere som sto på spill, ikke Espen Olsens.

Victor vil ha Espen Olsen i ringen igjen. Det samme vil Kira – og Espen Olsen er pent nødt til å gripe enhver sjanse han får til å gå i en NWF-ring igjen. Forbundskansler Vold og forbundet har ikke til hensikt å la noen komme unna en kontrakt ved å ta på eller av seg en maske – ikke igjen. Men èn kamp skal han ha – for å stå til ansvar for sine handlinger.

Hva som helst kan skje når Victor og Kira får fingrene i Espen Olsen igjen. Dette er kampen NWF ikke vil sanksjonere – og som du ikke kan gå glipp av!