Victor Dale vs Heresh Kurdi

Ny sjanse for Heresh!

Etter å ha tapt den første kampen sin mot Victor Dale får Heresh nå en ny sjanse mot veteranen!. Visstnok har Victor Dale selv sendt forespørsel til styret om å få en ny kamp mot det kurdiske talentet. De to møttes på Powerslam XII i en kamp som kom nær å stjele hele showet og som gikk høyt og lavt over ringen i en fart vi sjelden får se.

Victor Dale har i mange år vært en av forbundets mest populære wrestlere. Han er tidligere norgesmester i både singel- og tagdivisjonen, og kanskje Norges aller beste tekniske wrestler. Heresh har på sin side blitt en publikumsfavoritt på under et halvt år og har – i tillegg til det kurdiske miljøet – en enorm ryggdekning fra publikum. Han har også vist at han ikke holder noe igjen, det være seg med fyrverkeri-åpningen hans mot Dale på Powerslam, eller med hvordan han gang på gang har nektet å vike det minste for Garm Støylen og Hirden.

Spørsmålet er om aggresjon og popularitet vil hjelpe mot en veteran som Victor. Det at Victor ba styret om å få møte Heresh til kamp en gang til viser at han har troen på Heresh. Begge har flere mål i siktet – Heresh har flere ganger bedt om en ny kamp med Hirden, som prøvde å gjøre slutt på nykomlingens korte karriere på NM i tag, og vi må anta at Victor har låst blikket på en fremtidig omkamp om tagtitlene han måtte se glippe fra seg på samme show.

Ingen av dem har råd til å se forbi kampen som venter dem her, dog. Dette blir en vennskapskamp, men ingen av mennene kommer til å vise noe hensyn, det vil bli hardt for begge to, og en mann vil stå igjen som seierherre. Vil Heresh ta sin første skalp, eller vil Dale igjen plukke opp seieren?

Stedet er Bul-salen i Oslo sentrum, det blir Dale vs. Kurdi II!