Tagbeltene – og mange menneskers gode rykte – står på spill: Norges mest sleazy tittelkamp!

Krigsherrene mot Tommy P og… Valentine!

Krigsherrene er norgesmestere! Bjørn Sem og Hannibal gikk krigsstien til ende mot Grom Gravalid og Knoke, og som krigsbytte har de norgesmesterbeltene i tagwrestling! Etter Kongen på Haugen gikk det raskt rykter om at de to hadde levert en åpen kontrakt for en tittelkamp på Powerslam XIII til forbundskansler Vold, og vi kan nå bekrefte at dette stemmer. Ikke bare det – men kontrakten havnet hos TNT, hvor Tommy P har tanker om å matche sin faste partner T-Jays mulige Norgesmestertittel med tagbeltene!

Men hvem har Natasja skaffet han som partner?

Tommy Ps perfekte partner?

Finske Valentine er ingen å ta lett på. Han har holdt FCF(Fight Club Finland)-mesterbeltet hele fem ganger, og er den regjerende finske mesteren. Han er en erfaren tagwrestler, blant annet kjent fra tagteamet «Beauty and the Beast» med villmannen Heimo. Han har wrestlet i Japan, i Tyskland, i Danmark og i Sverige – og vil etter Powerslam ha wrestlet i hele Skandinavia. En 10-års veteran, godt kjent med Bjørn Sem fra hans turneer i Finland.

Han er også mannen som kaller seg selv for «The Pink-Clad, Spray-tanned Douchebag» og «The King of Sleaze». Vi i wrestling.no vet ikke om det er Natasja eller Krigsherrene som bør passe seg mest – men ett vet vi: dette blir en tittelkamp helt utenom det vanlige…