Slipp kaoset løs – Seksmannstag på Powerslam!

Heresh Kurdi, Ruslan og Allan Ackles – mot Hirden…

I mange måneder har den gjenfødte Hirden, med Garm Støylen i spissen, herjet i forbundet – og en av deres første ofre var Heresh Kurdi, på den modige kurderens aller første kveld i forbundet. Siden la de måneder til Ruslans skadeavbrekk, og angrep de to rett etter semifinalen deres på Ungt Blod – et angrep som etter all sannsynlighet kostet Heresh Ungt Blod-tittelen.

Og nå er oppgjørets time kommet. Hirden har sagt de vil ramme forbundet der det smerter mest, og ta knekken på utøverne om er NWFs fremtid. Heresh og Ruslan møter dem ansikt til ansikt – og med seg har de Allan Ackles, forbundets nyeste mann. Om han har fått nok av Hirden, om han vet han uten tvil er neste på Hirdens liste, eller om han bare er ute etter blodige skalper i beltet vites ikke… men Heresh og Ruslan vil trenge en god mann i ryggen uansett hvorfor han er der. Mot seg har de forbundets mest infame, mest hensynsløse menn – en tidligere Norgesmester i Garm Støylen, som har slått alle som er å slå i NWF. Den fryktløse – og nådeløse – Sven Berg. Det maskerte marerittet Samhain, en av forbundets største og sterkeste wrestlere – og trofaste fans vil huske at den orginale Hirden – med Garm i spissen – var spesialister på mangemannskamper.

Men med seg har de publikum, hevntørst, to av forbundets raskeste, mest atletiske menn og den eksplosive, uforutsigbare Allan. Det er forræderiske veteraner mot rasende nykommere. Det er seksmannstag på Powerslam.

Det er krig.

Kom og se kampen kanskje verken ringen eller BUL-salen kan holde på.