Powerslam XIII – Showrapport!

Årets største show gir årets største begivenheter!

7. november. Klokka 18:59. Oslo sentrum. Over 200 tilskuere ventet åndeløst på ordene som skulle få galskapen til å begynne – som ville la dem se om Adrian Storm kunne bevise seg verdig en tittelkamp, om revansjelyst og pågangsmot kunne la unge nykommere slå gammel list og forræderi, hvem som ville dra hjem med beltene etter ikke en, ikke to, men tre tittelkamper – og hvem som måtte forlate Norsk wrestling og aldri bli sett i en NWF-ring igjen.

Fem minutter senere satte konferansier Grizzly Olsen dem fri.

Det var tid. Tid… for DENG!

 

En kamp om respekt!

Kampannonsering-aron-vs-adrian

Adrian Storm var kommet for å vise alle – forbundskansleren, publikum og seg selv – at han var verdig å gå inn i titteljakten igjen. Aron Frost var kommet fra England for å fortsette der han slapp – på toppen – og selv kunne kreve en kamp om Nordisk wrestlings største perle; norgesmestertittelen.

På forhånd hadde forventningene til denne kampen nådd skyhøye nivåer, og de to unge kamphanene skuffet ikke. Publikum fikk se en teknisk oppvisning som kanskje savner sidestykke i norsk wrestling. Konter på konter, Adrians knallharde spark mot Arons livsfarlige kast, og alt spisset seg bare til ettersom det nærmet seg slutten. Aron Prøvde tidlig og ofte å få inn sin TKO, som har vunnet ham mange seiere – men Adrian hadde gjort gjemmeleksa si og gled unna hver gang. Frost skiftet da strategi og naglet nordlendingen med en Overhead Belly-to-Belly Suplex – et klassisk bryterkast fra den dekorerte amatørbryteren. Med en heftig oppfølging på bakken holdt han på å dra seieren i land, med Adrian hadde akkurat nok igjen på tanken til å unngå tellingen. Til slutt var det Adrian Storm ssom gikk av med seieren med en Crucifix Bomb, i en kamp som overgikk selv de himmelhøye forventningene folk hadde til den.

009-IMG_1453_DxO

Adrian hadde nådd målet sitt og imponert selv sin motstander; Aron ønsket ham all lykke til – og ba ham huske ham den dagen Adrian får tittelkampen sin, om han tar tittelen hjem. Og publikum begynte alt å sikle ved tanken på en omkamp mellom de to, for tittelen…

 

En kniv i ryggen…

Kampannonsering-six-man

Heresh Kurdi og Ruslan hadde endelig fått sjansen til å gjøre opp med Hirden etter flere måneder med bakholdsangrep og trusler – og med seg hadde de Norges nyeste utøver, som mente kampen gjaldt å trygge fremtiden sin, i lys av Hirdens uttalte mål om å gå etter forbundet ved å ta ut NWFs kommende stjerner.

Det var bare ingen som hadde skjønt hvordan han mente å trygge fremtiden sin…

026-IMG_1589_DxO

Alle hadde ventet seg kaos i denne kampen – og det fikk de til gangs. Gang på gang ble ringen fylt av kjempende menn, og dommer Adam mistet mer og mer kontrollen i en kamp som tidlig så ut til å favorisere de lynraske, hevntørste ungdommene. Selv da Heresh så ut til å slå opp skaden i armen sin, var Ruslans bitre hat mot Garm Støylen nok til å holde pendelen svingende i deres favør – men så snudde det hele. Garm er en av Norges mest erfarne på mangemannskamper, og den første utgaven av Hirden var spesialister på nettopp slike kamper. Allan feilberegnet en Top-rope Clothesline og traff Ruslan – tilsynelatende en ærlig feilberegning – og Hirden gikk på ham som gale hunder. Og verre skulle det bli. Ruslan kjempet seg fri, så etter Allan for å tagge seg ut… og Allan hoppet ned fra ringkanten heller enn å hjelpe ham. Noen øyeblikk senere bekreftet han publikums sjokkerte mistanker ved å legge Heresh flat ringside, mens Hirden angrep Ruslan og gjorde slutt på ham med en kombinasjon av Garms chokeslam «Englemakeren», en Over-the-shoulder Powerslam fra Samhain, og til slutt en albue fra topprepet av Sven Berg,

Hirden var ikke fornøyd med ydmykelsen, dog. Foran et skrekkslagent publikum satte Garm armen til Heresh fast i en klappstol, og med stor møye tok Allan fart og tråkket på stolen – noe som tilsynelatende slo opp Heresh’ brudd.

039-IMG_1657_DxO

Allan feiret som det nyeste medlemmet av Hirden. Så langt har ikke wrestling.no-redaksjonen fått en oppdatering på Heresh’ tilstand, men vi lover å følge opp saken så raskt vi har mulighet.

 

Bord, stiger og tegnestifter – galskapen er løs…

Kampannonsering-argon-vs-victor2

 

Victor Dale møtte Argon for første og siste gang! Ikke bare hadde disse to kamphanene avgjort at wrestlingverdenen ikke var stor nok for dem begge – de mente også at verken ringen eller wrestlingregler kunne romme hva de ville gjøre mot hverandre. Publikum gyste forventningsfullt. Det var dags for en «Streetfight» – en kamp hvor ingen kan diskes, ingen kan telles ut, og alt er lov.

Victor hadde før showet introdusert den norske wrestlingfansen til syn nye protege, Norges tredje kvinnelige wrestler; Kira. Kira fulgte sin mentor til ringen, og skulle vise seg å ha litt å si for kampens utfall. Alle hadde ventet at Argons makker, Daniel Sebastian, skulle gjøre en opptreden i løpet av kampen, men åpenbart tok hans egne forberedelser til tittelforsvaret senere på kvelden presedens, for den norske mesteren viste seg ikke før støvet hadde lagt seg.

054-IMG_1760_DxO

De to gjøv løs på hverandre i en kamp som gikk over hele BUL-salen, totalt uten respekt for egen eller andres liv og helse. Argon eskalerte først, da han stoppet et selvmordsstup fra Victor kontant med et stolslag i hodet. Victor på sin side sendte Argon svevende fra andre repet og ut av ringen, hvor han smadret et bord i fallet. Men med hva som sto på spill, var ingen av dem til å stoppe. Argon var utrolig nok i stand til å fortsette kampen etter fallet, akkurat som Victor ikke lot seg stoppe en gang av en Splash fra toppen av en stige! De to la i hverandre uten nåde, men da Argon i desperasjon hentet frem et balltre fra under ringen, kunne ikke Kira stå å se på mer. Hun grep balltreet i siste sekund, og da Argon gikk etter henne, la hun ham flat med et spark der det smerter mest.

Selv ikke dette var nok til å gjøre slutt på kampen, dog. Ikke før Argon lå i en haug med tegnestifter han selv hadde bragt inn i kampen, stavret seg på bena og inn i en IKO. Kampen var over – og med den Argons karriere, uansett hvor mye Daniel Sebastian prøvde å overtale ham. På tross av hans ofte arrogante væremåte og skitne triks i ringen, må vi i wrestling.no få si at han tok nederlaget som en mann og sto ved sitt ord, og har hatt en helt usedvanlig karriere å se tilbake på – og til slutt forlot han arenaen på samme distingverte måte som han kom inn…

068-IMG_1873_DxO

 

 

Norges mest sleazy kamp?

Kampannonsering-tag-kamp

Krigsherrene leverte en åpen kontrakt for en tittelkamp til forbundet – og TNT grep sjansen til å ta hjem begge settene med belter på en kveld. Med Natasjas nylige fulle inntreden i ringen, er det lett å glemme at hun også holder en agentlisens, og hun hadde gått over landegrensene til Finland for å finne en partner som både kunne matche Tommy Ps partyevner og Krigsherrenes voldelige fremferd.

Denne mannen var Valentine…

076-IMG_1945_DxO

Valentine har wrestlet over hele Europa og i Japan, og er fem ganger tidligere finsk mester, i tillegg til å ha  holdt flere titler rundt om i Europa. Han er også mannen som kaller seg selv for «The Pink-Clad, Spray-Tanned Douchebag», et navn han beviste til gangs i kampen. Krigsherrene var de klart fysisk dominante, men det kunne se ut som om Valentines… uortodokse… fremferd begynte å krype inn under huden på dem – en redselsfull tanke. Med felles anstrengelser klarte også Tommy og Valentine å isolere Bjørn Sem fra sin partner; et klart bevis både på Tommys stadig voksende evner i ringen, og på Valentines erfaring.

Dessverre var Valentine minst like opptatt av Natasja som av kampen, og Krigsherrene tok snart kontroll igjen. Tommy falt som offer for både Kanonkula i hjørnet fra Hannibal og Bjørn Sems Nordic Facelift. Krigsherrene så ut til å gjøre slutt på det hele med deres assisterte Top-Rope Powerslam, da Valentine til slutt dro til seg Natasja – over hennes ville protester – og plantet henne et solid kyss midt på kjeften.

095-IMG_2023_DxO

På dette punkt hjalp Krigsherrene i stedet Tommy på beina og pekte ham i retning Valentine. Noen øyeblikk senere hadde Tommy og Natasja gitt finnen god gammeldags norsk grisejuling – et helt annet griseri enn hva Valentine ønsket seg – og i tillegg satt finnen opp for Krigsherrenes dødbringende kombinasjonsagrep – Tungtvannsdråpen. Det sier seg selv at denne gjorde slutt på kampen. Krigsherrene dro hjem med beltene fortsatt i behold, Natasja og Tommy med selvrespekten.

 

Norgesmesterbeltet på spill!

Kampannonsering-T-jay-vs-Daniel

Ett år etter at en skade ødela tittelsjansen hans, hadde endelig T-Jay klort seg tilbake på toppen av fjellet. Der ventet Daniel Sebastian, og der oppe er det bare plass til en. Både T-Jay og Daniel hadde sett partnere dra hjem med uforettet sak tidligere på dagen, og begge satte alt inn på at det samme ikke skulle skje med dem. Scenen var satt for en tittelkamp av de store!

100-IMG_2052_DxO

Som flere andre kamper for kvelden, var det knyttet store forventninger til denne kampe – og som med de andre, gikk wrestlerne hardt ut for å overgå dem. En lynrask, knallhard tittelkamp fulgte, der T-Jay hentet frem hele arsenalet som har ført ham til topps – fart, akrobatikk og noen av Norges hardeste slag og spark. Daniel, på sin side hentet frem nesten hvert skitne triks han viste om, og fant på flere underveis, i tillegg til å vise frem sitt eget imponerende forråd av angrep. Kampens kanskje mest minneverdige øyeblikk kom da T-Jay, etter å ha sendt Daniel hodekulls ut av ringen, fulgte opp med en himmelhøy Moonsault fra topprepet og ned på gulvet.

104-IMG_2062_DxO

Kampen bølget frem og tilbake, men sakte, men sikkert så det ut til at T-Jay hadde kampen snudd sin vei. Men i siste sekund snudde bergenseren nederlag til seier; Da T-Jay gikk for sin patenterte albue fra topprepet, grep Daniel ham på landing og snodde ham inn i overgivelsesmanøveren han tidligere blant annet har slått Adrian Storm med. T-Jay kjempet, men etter å ha pådratt seg en fraktur i hånden på det halseløse svevet ut av ringen tidligere, hadde han ikke mulighet til å komme seg løs, og måtte gi opp kampen. Daniel Sebastian har kanskje mistet partneren sin – men han er fortsatt mester!

116-IMG_2104_DxO

 

 

Den store nordiske krig.

Kampannonsering-em-kamp

Tiden var inne for kveldens hovedkamp – det var Norge mot Danmark, Erik Isaksen mot Chaos… og det sto om UEWAs Europamesterskap i tungvekt! Chaos har vært en nærmest urokkelig kjempe i UEWAs mange forbund siden han tok tittelen for nær tre år siden – men Norge har vært et sted med blandet suksess for ham, med tap både mot Garm Støylen, Victor Dale og nettopp Erik Isaksen. Han har også hatt sine seire her, blant annet et vellykket forsvar av UEWA-tittelen mot Hannibal og en annen kamp mot Isaksen, så ingen kunne forutsi hvordan dette ville gå.

120-IMG_2133_DxO

Kanskje visste Chaos også dette, siden han gikk til det usedvanlig lite sportslige skritt å ikke bare angipe Isaksen før kampen ble satt i gnag, men å angripe under selve nasjonalsangen! Det tidlige overtaket dette skaffet dansken ble heldigvis ikke avgjørende, og Isaksen gikk hardt og brutalt til motangrep. Faktisk kan det ha sett ut som om det feige trikset tente en ild i den norske veteranen vi sjelden har sett i ham, og i lange perioder av kampen var han Chaos nærmest fullstendig overlegen.

144-IMG_2222_DxO

Man skal likevel aldri avfeie en internasjonal ringrev som Chaos. Dansken rev til seg kommandoen over kampen igjen, og var nære ved å sende publikum hjem skuffet med et massivt svev av topprepet på den nær svimeslåtte Isaksen. Senere i kampen var han nær ved å gjøre det gjen, denne gangen med sin fryktede Moonsault – men Isaksen hadde ventet på den, og dansken traff bare kanvassen. Isaksen var raskt oppe med sin patenterte avslutter «Søvndysseren» – men Chaos fikk tak i repet for å bryte tellingen. En ny søvndysser, plassert midt i ringen, var derimot formye – og Erik Isaksen kunne sende publikum hjem med en ny, norsk Europamester i wrestling!

150-IMG_2256_DxO

 

 

 

001-IMG_1398_DxO

Med det var det hele over – og Grizzly avsluttet det hele for et nær overveldet publikum – det største norske wrestlingshowet på årevis, foran en fullstappet sal. Dere som var der, var vitne til historie. Dere som ikke var der, kan snart oppleve herligheten på NWF OnDemand, og får en ny sjanse i januar – når vi slår på stortromma med NM i tag-wrestling!