Norge mot Danmark: Erik Isaksen mot Chaos for Europamestertittelen!

Gamle rivaler møtes til ny strid om UEWAs gjeveste pris: Europamesterbeltet for tungvekt!

Nok en gang inviterer NWF Europaeliten til kamp på norsk jord. Erik Isaksens fantastiske sesong har blitt bemerket også i utlandet, og da de høye herrer i Unionen av europeiske wrestligforbund – UEWA – så etter en ny utfordrer for tungvektsmesteren sin, falt valget soleklart på Norges mest erfarne internasjonale utøver. Erik Isaksen er er den eneste trefoldige Norgesmesteren i historien. Han har vunnet NM i tagwrestling, han har vært Interkontinentalmester for italienske ICW, han har vært verdensmester for wAw, og var deltager i turneringen som kronet den første europeiske tungvektsmesteren.

Isaksen er kanskje Norges mest allsidige wrestler; en uovertruffen mester i teknisk bryting, med et enormt arsenal av låsninger og kast, og fullt ut i stand til å møte hvem som helst på tørre never. Og han kommer til å trenge det.

Danske Chaos har holdt et dødsgrep på UEWA-beltet nå i flere år, og deriblant forsvart det mot Hannibal på norsk jord. Han har reist Europa rundt og møtt og slått de beste kontinentet har å by på. Få menn i Europa kan skryte av å slå så hardt som ham, og hans livsfarlige Snap DDT kombinert med luftige svev har vunnet ham både utallige seiere og fans. Dette er kampen som skal ryste Europa. Erik Isaksen mot Chaos. Skandinavia slåss om Europas viktigste belte!

 

Som lesere av NWFs facebookside sikkert vil ha oppdaget, skal Chaos møte Damian O’Connor og Lionheart i Skottland i en trianglekamp! Følg NWFs og UEWAs facebooksider for oppdateringer – men hva som enn skjer, møter Isaksen UEWA-mesteren på Powerslam, om det er Chaos eller ikke!