Vi presenterer: Heresh Kurdi

Heresh har kommet for å bli!

På Kongen på Haugen debuterte en ung, lovende wrestler, bare for å bli avbrutt av Hirden. Den unge wrestleren fant seg ikke i det og rygget ikke en millimeter, selv for en av nors wrestlings mest brutale menn. På PowerSLAM XII var han svimlende nær å vippe ringreven Victor Dale av pinnen. Heresh Kurdi har kommet for å bli!

Ingenting føles bedre enn å klatre opp fjellet man alltid har drømt å bestige.

– Heresh Kurdi

Gratulerer med vel overstått debut Heresh. Hvordan føles det å endelig få debutere i NWF?

Å være endelig få wrestle i NWF er en fantastisk følelse, bare å få være i ringen og underholde fansen betyr mer enn verden for meg. Det er helt ubeskrivelig hvor glad jeg er for at jeg endelig kan kalle meg wrestler, etter så mye smerte, så mange harde treninger og harde dager. Ingenting føles bedre enn å klatre opp på fjellet man alltid har drømt om å bestige.

Kan du fortelle litt om hvem som er inspirasjonene dine?

Det er mange, men jeg kan nevne  Jeff Hardy, Rey Mysterio, Eddie Guerrero, Shawn Michaels og CM Punk. Det skal sies at  jeg ser på mange forskjellige wrestlere, kamper og show – det er alltid noe å bli inspirerert av!

Du er en energibunt i ringen, med mye fart og høyrisikoangrep. Hva kan fansen forvente av deg?

Jeg liker først og fremst å ta sjanser, jeg liker å fly høyt, og liker ikke å bli pillet på nesen. Jeg viker ikke for noen og sitter ikke på knær for noen!  Bakgrunnen min og najonaliteten min som kurder kjennetegner meg, og jeg er blitt historisk som verdens første og eneste kurdiske wrestler.

Heresh, har du noen avslutende ord til fansen og resten av NWF?

Jeg liker å kjempe for det jeg står for, liker å kjempe for mine drømmer og  mål uansett hva kravene er. Jeg har planer om å alltid ha noe nytt å vise fram, jeg vil gi norsk publikum noe de har aldri sett før og noe som de fortjener å se! Jeg skal gi fansen alt jeg har. På NM i Tagwrestling den 17.januar i Bul-salen i Oslo sentrum har jeg bedt forbundet om en kamp… en meget spesifikk kamp. Vi får se. Jeg gleder meg stort og håper på å se så mange som mulig der!