Ungt Blod 2014

Hvem blir årets unge wrestler?

Ungt Blod-turneringen er en ypperlig mulighet for wrestlingens yngre garde til å vise seg frem for fans, forbund og andre wrestlere. I 2013 så vi supertalentet Argon seire i firemannsturneringen etter en fantastisk finale mot Adrian Storm. Både Argon og Adrian har markert seg stort i miljøet denne sesongen og turneringen har vekket interesse i utlandet. Denne sesongen åpnes derfor turneringen for internasjonal deltakelse og de inviterte wrestlerne vil annonseres fortløpende på wrestling.no i ukene før turneringen.

Ungt Blod markerer også sesongavslutning for NWF og vil være en eksklusiv opplevelse for publikum som er begrenset til kun 100 stykker så her gjelder det å reservere billett snarest!

NWF live wrestling show

Både eldre og yngre kjenner wrestling fra TV-skjermene, men ingenting kan måle seg med så mye atletisk action noen få meter fra ringen mens du klamrer deg til stolkanten. Hvert eneste NWF live wrestlingshow er en unik opplevelse som ikke kan oppleves andre steder. Slag, kast og fall utført med presis akrobatikk og innlevelse som lar deg glemme hverdagen til fordel for ren adrenalinfylt action. Enten du bruker showene som månedens høydepunkt sammen med hele familien eller som vorspiel sammen med gjengen, er et wrestlingshow en perfekt opptur som tar for seg hele spekteret av følelser. Spenningen før hver kamp, sinnet når noen forsøker å jukse, engasjementet når kampen er som hetest, og gleden når din favoritt vinner. Opplevelsen av spektakulær og adrenalinfylt action rett foran nesetippen din er rett og slett fantastisk!

NWF presenterer «Ungt Blod 2014»

Trikkehallen på Kjelsås i Oslo (Midtoddveien 12)

7. juni 19:00 (Åpen lounge café fra 17:00)

Ingen aldersgrense. Under 14 år kun i følge med ledsager.

Billetter selges for kr 220,- / 120,- i inngangen eller sikre deg plass på Billettservice.

Mer om Norges Wrestlingforbund, kontaktinformasjon og bilder finnes på www.wrestling.no

eller ring  464 66 666 for andre henvendelser