Harley Rage & Steinbolt-Sveriges Elit

Söta bror är här!

For første gang i historien skal et utenlandsk lag kjempe om NM-titlene i Tagwrestling! Direkte fra Sverige, regjerende mester i Svensk Wrestling Syd, Harley Rage og Steinbolt, Sveriges Elit!

Svenskene inntar Oslo og NM i Tagwrestling når vi denger inn wrestlingåret 2015 i Bul-salen den 17.januar. Harley Rage og Steinbolt er to av Sveriges desidert kraftigste menn, de tar ikke nei for et svar, ei heller vil de snakke med deg. De lar musklene snakke for dem. Harley Rage ble nylig kronet som ny mester i Svensk Wrestling Syd, Steinbolt, til tross for sin unge alder er tidligere mester i GBG-wrestling. Disse mennene liker gull, og tar gjerne med seg NM-beltene i bagasjen hjem til Sverige.

Svenskene er ikke ukjent med norsk motstand, Harley Rage har gått kamper mot Argon flere ganger i Sverige. Steinbolt møtte blant annet Bjørn Sem på et stort intra-nordisk show i Finland tidligere år, så svenskene vet litt av hva de kommer til. Vil svenskene skrive historie den 17.januar ved å bli de første utenlandske mesterne i Tagwrestling?