Internasjonal tittelkamp på PowerSLAM IX

Starbuck -vs- «Ikonet» Erik Isaksen – SMASH Tittelkamp

Finsk-canadieren Starbuck, som har vært i Norge flere ganger tidligere, vant den 28. oktober den japanske SMASH-tittelen mot tidligere WWE-wrestler Tajiri. SMASH er et av de mest fremgangsrike japanske forbundene de siste par årene, og seieren mot Tajiri var en utrolig prestasjon av Starbuck. Forøvrig har både Bjørn Sem og Gabriel Antonick gjestet SMASH.

Starbuck og Isaksen feidet gjennom en serie kamper mellom 2003 og 2005, og ikke bare i Norge. De møttes i kamper i både Norge, Finland og Italia, i en feide som så både blod og brekte ben. Isaksen kom seierende ut av denne krigen, og gjenvant sin IWS Interkontinentaltittel i en No Holds Barred Match på HeteSLAG i 2005. I 2009 teamet de derimot opp under navnet «Pionérene», og gikk en kamp mot Rainmakers.

NWF er både stolt og beæret over at Starbuck vender tilbake, og at en av våre egne får muligheten til å vinne denne prestisjetunge tittelen. Erik Isaksen har vært i Japan tidligere, og drar nok mer enn gjerne tilbake for å forsvare beltet – om han skulle vinne den.

Grom Gravalid -vs- «Den Fryktløse» Sven Berg

Sist show trodde nok Grom Gravalid at han skulle valse over nykommeren Sven Berg, men den heltemodige drammenseren viste både mot og vilje og var alt annet enn et lett bytte for Overmakten-medlemmet. Den kampen fikk aldri et endelig utfall, da Knoke blandet seg inn og angrep begge involverte. Grom har bedt om en ny kamp, slik at fansen ikke betviler at han ville ha vunnet kampen. «Den Fryktløse» hadde ingenting i mot dette, og har advart Grom mot å ta for lett på oppgaven.

Da var alle seks kampene for PowerSLAM IX klare! Se vår offisielle showside for en fullstendig oversikt og annen relevant informasjon. Vi sees!