NWF presenterer Damer og Deng!

Norges Wrestlingforbund (NWF) inviterer deg til en uforglemmelig kveld med actionfylt underholdning på "Damer og Deng"

Er du klar for en kveld fylt med spektakulære moves, intense kamper og imponerende ferdigheter? 13. april er datoen du bør holde av!

NWF har gleden av å presentere "Damer og Deng", en eksklusiv kveld dedikert til kvinnelige wrestlere, inkludert noen av våre egne talentfulle norske stjerner. Sagene Festivitetshus vil være vertskap for denne spennende begivenheten som lover å bringe spenningen og adrenalinet til nye høyder!

NWFs wrestlingshow har tidligere blitt møtt med en overveldende respons fra publikum, og det er verdt å merke seg at våre siste to arrangementer har vært fullstendig utsolgt. Dette understreker den enorme populariteten og den høye kvaliteten på NWFs show, og "Damer og Deng" vil uten tvil fortsette denne tradisjonen med å levere førsteklasses underholdning til vårt trofaste publikum.

Billetter til "Damer og Deng" er allerede i salg, så ikke nøl med å sikre deg din plass til denne enestående begivenheten. Ta med deg venner, familie eller kolleger for en kveld med actionfylt underholdning og uforglemmelige øyeblikk.

Så sett av datoen - 13. april - og bli med NWF på Sagene Festivitetshus for "Damer og Deng". Det blir en kveld full av spenning, overraskelser og en god dose wrestlingmagi du ikke vil gå glipp av!

Forrige
Forrige

Madison Morgan vs Aliss Ink

Neste
Neste

Kampen om Europa kveldsshow er utsolgt!