Galskapens Teater vs Hovedstaden

Norgesmesterskap i Tagwrestling: Galskapens Teater vs. Hovedstaden!

For en kamp vi har i vente når de regjerende mesterne, Galskapens Teater, Garm Støylen og Allan Ackles, møter utfordrerne Hovedstaden, Daniel Sebastian og Sindre Alexander!

Dette er ikke bare en vanlig kamp – det er en to av tre fallskamp!

En "to av tre fallskamp" innebærer tre separate runder. Det første laget som vinner to runder, vinner kampen. Hvert fall kan oppnås enten ved å pinne motstanderen eller ved å få dem til å gi opp gjennom en submission. Dette formatet gir ekstra spenning og strategi, da lagene må tilpasse seg etter hvert fall for å vinne kampen. 

Hvem er virkelig det ultimate tagteamet i Norge? Galskapens Teater har vist utrolig styrke og taktikk, men Hovedstaden kommer med en sult etter suksess som ikke kan ignoreres.

Feiden har bygget seg opp gjennom flere kamper, og nå er det på tide å avgjøre det hele. Sagene Festivitetshus kommer til å riste når disse to lagene står ansikt til ansikt den 25. november.

Ikke gå glipp av denne episke kampen som vil avgjøre hvem som forlater ringen som Norgesmestere i Tagwrestling. Det blir action, drama og uforglemmelige øyeblikk! Møt opp og støtt ditt favorittlag på Powerslam!

📅 Dato: 25. november 🕗 Tid: Kl. 20:00 📍 Sted: Sagene Festivitetshus

Dette er en kamp du ikke vil gå glipp av – sikre billettene dine nå og vær en del av historien!

Forrige
Forrige

NWF presenterer: Invasjonen

Neste
Neste

Powerslam XX ettermiddagshow